borcum yok 

kapat
  1. 2000 tarihli, demet sagiroglu albümü, papatya falları'nda yeralan, güzel bir şarkı.

sözleri de şu şekildedir hatta;

Borcum Yok

Geç kaldım belki de, gitmeliydim çoktan
    Ne bekledim bilmem, bu anlamsız sevdadan
    Bugün veda ederken sana, durdum baktım son defa
    Yorgun gözlerimle senin için bugün son defa, ağladım
    Biliyorum sürecek hayat, gecelerden artık korkum yok
    Gidiyorum vicdanım rahat, sana başka borcum yok
    Biliyorum bu defa bitti, anılardan artık korkum yok
    Gidiyorum arama beni, sana başka borcum yok

Söz: zeynep talu
    Müzik: m lilij/j delorme francesca
    #1775178 (leggare, 16.06.2007 03:18)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

borcum yok başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. borcum yok ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu borcum yok nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about borcum yok. Copyright of the articles are belong to their authors.

» araba yarisi oyunlari » yemekteyiz naim » alternatif cengel bulmaca sorulari » bal kutusu » sevdiye » osmanli atasozleri » denizli pekdemir avm » yolumuz gurbete dustu deki kaval sesi » ağza boşalmak » bayram gelenekleri » iyi opusmek icin yapilmasi gerekenler » romen rakamlari » her karsiliksiz ask bir cigliktir » her karsiliksiz ask bir cigliktir » hakan balta nin hamile esi » bas goz etmek » spor yaparken muzik dinlemek » azalan verimler kanunu » secretcv » saltuklar » messi elazigspor da » ne haber liboslar keynesciler » aynada kendini opmek » hocanin hatasini bulmak » mahatma gandhi » rakibimi seviyorum » tavadaki son sucuk » cem yilmaz dvd sinden boot almaya calisan pc » vize sabahi sozlukte oyalanmak » katharsis » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » ben bu deja vuyu daha once gormustum » 60 yasindaki adamla zorla evlendirilen kiz » mayer amschel rothschild » benin » oral seks yapmanin zararlari » rakimalboga » oteki teki » sessize almak » emile mpenza » titresime almak