borc takip kacan sahisla facebook da karsilasmak 

kapat
  1. öncelikle (bkz: facebook)

başlık meramımı tam anlatabiliyor mu bilmiyorum. bu borç takan kişi arkadaşınız (eski arkadaşınız) olabilir, her hangi bir alışverişiniz olmuş biri olabilir...

aynı çevrenin insanıysanız muhakkak sitede de karşılaşacaksınızdır. o anda kan beyninize sıçrar. hele dur ben senin mına koyarım triplerine girersiniz. bu durumda sinirlerinize hakim olmak en iyisidir. aksi takdirde şöyle bi diyalogdan öteye gitmez olay:

- lan ipne çocuğu, kaçabileceğini mi sandın lan göto!
    + ne diyorsunuz anlamıyorum, tanımıyorum sizi.
    - 3 milyar söğüşlediğin adamım lan ben!
    + biriyle karıştırmış olmalısınız. lütfen rahatsız etmeyin...

ama, olaya adeta psikopat bi manyak soğukkanlılığıyla yaklaşırsanız bir hafta içinde yüz yüze görüşme imkanı bile bulabilirsiniz. abazan tarafına çalışın, muhakkak ağınıza düşecektir. sonrası size kalmış.
    #2392986 (nikim yok benim, 28.09.2007 09:52)
  2. terkedip giden eski sevgiliyle ya da zamanında peşinden koştuğunuz ama size yüz vermeyen ve profilinde in a relationship yazıp o ilişkinin kanıtı niteliğinde resimler barındıran kişiyi görmekten bin kat evla durumdur. hiç olmazsa alacağınızı geç de olsa tahsil etme imkanınız ortaya çıkmıştır. ya benim saydığım durumlardaki alacağınızı nasıl tahsil edeceksinizdir ki?
    #2392999 (SCHENARDI, 28.09.2007 09:56)
  3. 8-9 kere poke edilip sabrını taşırırsınız.

akabinde paranız tekrar size döner.
    #2419553 (balon, 03.10.2007 03:18)
  4. borcunu geri alabilmenle ilgili bir fasilitesi muhakkak ki vardır.
    netekim ben akvaryumda balık, uzayda uzaylı ve hatta bahçemde tav$i fare e$ek falan besliyorum. o derece fasiliteli.

ki arkada$ kısmısıyla uğra$maktan çok bunları izlediğimi farkettim an itibariyle. ama balıklarım da güzel lan.
    #2419567 (sidikli, 03.10.2007 03:22)
  5. oncelikle arkasından yaklaşıp zümbükleyin yada ensesine patladın tokadı. göreceksiniz ki oda size dayılanıp ne oluyo kardeş diyecektir. yılmayın ilk başta aduu'ket çekin o bu hamlenin şankınlığını atamadan amigo orhan uçan kafası ile sardırın. yere serilen o hain kişiliğe piknik tüpü ile kafa göz girin parasını cebinden alip arkasındanda nanik yapmayı unutmatın....
    (bkz: zamazingo)
    #2769258 (mudjekeewis, 30.12.2007 23:39)
  6. sen 8, 9 defa pokele nafile, adam seni zaten zamanında pokelemiştir.
    #2776806 (fobia, 01.01.2008 21:56)
  7. tam tersi durumda kutahyada 1000 ytl borc taktıgınız ev sahibini gormek ,ve olay mahalınden 100 tab uzaklaşmaktir.
    #2779876 (rapter, 02.01.2008 16:01)
  8. raki sofrasi uygulamasından "rakı sofrası hesabı" göndererek bir nevi dokundurma yapma fikri uyandıran durumdur.
    #2779886 (gothic evil, 02.01.2008 16:02)
  9. Bi de yanında 2 hatun varsa vay o.ç. deyip kendi kendinizi yersiniz.
    #2779889 (40iki, 02.01.2008 16:03)
  10. (bkz: poke him)
    #2779898 (cehennetlik, 02.01.2008 16:05)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

borc takip kacan sahisla facebook da karsilasmak başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. borc takip kacan sahisla facebook da karsilasmak ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu borc takip kacan sahisla facebook da karsilasmak nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about borc takip kacan sahisla facebook da karsilasmak. Copyright of the articles are belong to their authors.

» araba yarisi oyunlari » yemekteyiz naim » alternatif cengel bulmaca sorulari » bal kutusu » sevdiye » osmanli atasozleri » denizli pekdemir avm » yolumuz gurbete dustu deki kaval sesi » ağza boşalmak » bayram gelenekleri » iyi opusmek icin yapilmasi gerekenler » romen rakamlari » her karsiliksiz ask bir cigliktir » her karsiliksiz ask bir cigliktir » hakan balta nin hamile esi » bas goz etmek » spor yaparken muzik dinlemek » azalan verimler kanunu » secretcv » saltuklar » the unforgiven iii » billie jean » camlari titreten yogun firtina » 14 subat » yugoslavya » yemekteyiz nika » njord » football manager 2008 » bi biskrem yerine verilebilecekler » aglayan dag susan nehir » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » dogmamis bebege mektup » analog haberlesme » mr president » hacker gibi davranmak ama hacker olmamak » kravat takmak » olmasi halinde » chp nin universite ogrencilerine takmasi » gulsah » istanbul » hicbir sozluk yazarini takip etmemek