bora sancar 

1. Eski Efes Pilsen'li,uzun suredir Tofas'da oynayan *ve Hidayet Turkoğlu'nun yakın arkadası
    #815961 (ozzy, 04.11.2006 23:54)
  2. naumoski'nin yedeğiyken patlama yapacak büyük yıldız olacak beklentileriyle, basketbolumuzun umut kaynaklarındandı. hala patlayamadı. yine de orta sıra takımlarda iş yapabilecek bir oyun kurucudur.
    #820344 (unusual suspect, 05.11.2006 23:54)
  3. solak oyun kurucu.solak olmasının kendisine getirmiş olduğu avantajı kullanamamıştır.2006-2007 sezonunu mutlu aku konya selcuk universitesi nde tamamlamıştır...
    #1754394 (neodervish, 11.06.2007 17:26 ~ 14.07.2007 20:46)
  4. 1.74 lük kazma guard. vucüdundaki killar nedeniyle bacak arasindan top geçiremez.
    #2638087 (fuskiyenin ogli, 28.11.2007 00:29)
  5. geçen sezon kepez belediyespor forması giyen, dün de ligin yeni ekiplerinden aliaga belediyspor'a transfer olduğu açıklanan basketbolcu.
    #3627350 (bionic, 06.07.2008 14:23)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

bora sancar başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. bora sancar ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu bora sancar nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about bora sancar. Copyright of the articles are belong to their authors.

» cenabet gezmek » yildiz dagi » devletcilik » yukseklik korkusu » cheetos » erkeklerin bir kizda baktiklari ilk yer » karahanli turkcesi » uzun hava » astrenjan » ali cengiz oyunu » 11 ocak 2009 napalm death istanbul konseri » wilson prensipleri » ucan araba » eva angelina » pisagor bagintisi » ses dusmesi » ozluk isleri » duyulmamis kufurler » denise milani » dart maul » yuce elf dili » askin insana yaptirdiklari » fzr 2000 » gonyali sozluk » the hollow » iddia » lili marleen » hz muhammed in bir anda okumasi » kof turnuvalari yapan sozluk yazarlari » meme got meme got popo pipi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » yerde para bulan ilk insanin tepkisi » kusura bakmayin ama ben kulak misafiri oldum » karanlik isler » hamdolsun bizi teget gecmedi » karpuzlumentos » radoslav nesterovic » avsor » kiz kardesini koruyan abiye tepki vermek » maja poljak » komsularin hep sevismesi