bora kork 

kapat
  1. * 1980 izmir doğumlu olan, yıldızı da goztepe'de parlayan kaleci. aynı zamanda iyi bir göztepe taraftarıdır. göztepe küme düştükten sonra malatyaspor'a transfer olmuştur. üç sezondan beri malatyaspor forması giymektedir.
    #977114 (fowler, 10.12.2006 17:58)

© 2008 - uludağ sözlük

bora kork başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. bora kork ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu bora kork nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» turbanlilarin oral seksi istememesi » sigarayi tersten yaktiran sarki » eh iste » let s rock » neredesin firuze » 18 ekim 2008 kocaelispor fenerbahce maci » nikon d90 » devrim » ahilik » can yucel » dinci gazetecilik » bir koyuna sana kurban olayim demek » bursastore » siham i kaza » ekmeksiz yemek yiyen insan » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » saban calis » dolmusa binerken besmele ceken mini etekli kiz » o gunu beklemek » jingoist » isin icine x girdi ben anlamamaya basladim » tabu diyaloglari » 10000000000 » palavra » bir universite ogrencisinin aylik masrafi » sevgilinin yegenini dovmek » seri halde arti oy veren melek » teoberk10 » vesta bakireleri » radio control » teoberk jr