bora gezmis 

kapat
  1. deniz gezmis'in abisi.
    #1265907 (borucan, 06.02.2007 15:13)
  2. suleyman demirel'in deniz gezmis'e yurtdışında okumak için burs teklif ettiğini ancak deniz'in bunu kabul etmediği açıklayan deniz gezmis'in abisi... ayrıca o dönemi anlatırken,cenazeler için ezanın beklenmesine bile müsade edilmediğini,imamın ben bunlar için cenaze namazı kıldırmam diyerek 5 kişiyle deniz'i uğurladıklarını söyleyen acılı yürek...

http://www.sabah.com.tr/h...4C9693369D23AEC80740.html
    http://w9.gazetevatan.com...erdetay.asp?Newsid=167620
    #3212849 (arsias, 31.03.2008 02:14 ~ 10.06.2008 23:20)
  3. an itibari ile siyaset meydanındadır.
    #3345992 (waLking away, 02.05.2008 00:41)
  4. her zaman ziyaret edip, konuşulabilecek iyi bir insandır.
    kardeşleri deniz gezmiş ve hamdi gezmiş gibi eylemlere katılmamış olsada sol sempatizanıdır.
    #3359456 (I belong to che, 05.05.2008 12:46)
  5. son zamanlarda 68 kusagina olan ilginin artması sebebiyle sıkça görüşü alınan, programlara buyur edilen deniz gezmis'in ağabeyi. kendisi ailecek sosyal demokrat olduklarını bu sebeple deniz'e her zaman destek olduklarını ancak deniz'in aileden farklı olarak sosyalist bir çizgide olduğunu ve marksist akımlara bağlı olduğunu anlatmıştır.
    #3413914 (meredith, 18.05.2008 19:37)

© 2008 - uludağ sözlük

bora gezmis başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. bora gezmis ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu bora gezmis nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» h h holmes » sevgili ile zillere basip kacmak » sinuzit agrisi » 17 asker sehit olurken tesbih ceken komutan » francisco guillermo ochoa magana » gece vakti disarda gezen kiz » yildirim demiroren » ninjutsu » 17 asker sehit olurken golf oynayan komutan » ben hep kendime cikan bir yokustum » pera muzesi » seri katil oldurmek » a nick » sigara icemeyen insan » necaxa » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » starbucks her gun 170 bin litre suyu bosa akitiyor » tek marifeti yazi yazmak olan devrimci » boliviano » richard ramirez » evrim teorisi » istanbul evleri » ask sarsar » hocaya tavir alan ogrenci » timucin esen » erkegin sevdigi kiza acilamamasi » zehir » le dejeuner des canotiers » suzinak » ask korkutur » be with you