bora ayanoglu 

kapat
  1. sinema sanatçısı sami ayanoğlu'nun oğlu...
    yunus adlı bestesi ile efsaneleşen sanatçı...
    #258871 (ferrole, 18.05.2006 21:18)
  2. (bkz: o yaz)
    (bkz: güller ve dudaklar)
    #922835 (vernon sullivan, 28.11.2006 20:57)
  3. zerrin ozer'in birden fazla şarkısının altında imzası bulunan bir diğer değerli isim.
    #2111166 (leggare, 11.08.2007 11:06)
  4. sekil itibari ile sultan hamamda koneksiyonculuk yapan esnafa benzeyen ammavelakin gerek yaptiği besteler gerekse yazdiği sözler hadi onu gectim parcalarini yorumlarken kadife gibi sesini duyunca hayretlere gark eden kişidir.

kendisi kadir inanir'in taksi söförü filminde hakkıyla kötü adami oynamiş banu alkan'i tarumar eylemiştir.

(bkz: kirik aynalar)
    (bkz: varmayin üstüme)
    #2248143 (mulayim, 02.09.2007 15:36)
  5. sadece zerrin özer'in değil; hümeyra'nın, esmeray'ın, asu maralman'ın, alpay'ın, salim dündar'ın, aydin tansel'in, erol büyükburç'un ve nesrin sipahi'nin bazı şarkılarına imzasını atmış müzisyen. bu şarkılardan bazıları:

gurur duyarim (esin engin, zerrin özer)
    adim kadin (hümeyra)
    cek cek (çetin alp)
    deli etme beni ask (tülay özer)
    fabrika kizi (bora ayanoğlu, alpay, zafer peker)
    gozleri eski bir deniz mavisi (alpay)
    hayret (hümeyra)
    her sonbahar (zerrin özer)
    kelebekler ozgurdur (füsun önal, alpay)
    kimseler bilmez (aydın tansel)
    penceresi onunde (bora ayanoğlu, zerrin özer, rengin, volkan konak)
    yapraklar dokulmeden gel (alpay)
    takvimdeki gunler (erol büyükburç)
    #4204900 (Cemali, 09.11.2008 00:21 ~ 00:22)
  6. "Çiçekli Saksı Sokağı" gibi berbat bir oyunu yazan birinin, "fabrika kızı" gibi bir şaheseri nasıl yarattığını her vakit düşünmemi sağlayan isimdir
    #4204926 (Dionysos, 09.11.2008 00:28)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

bora ayanoglu başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. bora ayanoglu ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu bora ayanoglu nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about bora ayanoglu. Copyright of the articles are belong to their authors.

» her sonbahar » gozleri eski bir deniz mavisi » sevgiler » gurur duyarim » humeyra » papa nin musluman olmasi halinde olacaklar » sami ayanoglu » solgun guller » araba yarisi oyunlari » yemekteyiz naim » alternatif cengel bulmaca sorulari » bal kutusu » sevdiye » osmanli atasozleri » denizli pekdemir avm » yolumuz gurbete dustu deki kaval sesi » ağza boşalmak » bayram gelenekleri » iyi opusmek icin yapilmasi gerekenler » romen rakamlari » her karsiliksiz ask bir cigliktir » her karsiliksiz ask bir cigliktir » hakan balta nin hamile esi » bas goz etmek » spor yaparken muzik dinlemek » azalan verimler kanunu » secretcv » saltuklar » james hetfield » zazaca » yenikent » zall » eski sevgilinin beni hala seviyor musun demesi » oss ye tesbihle girmek » auschwitz » mor » adriana lima » cinsel ozgurluk yaygaracilari » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » cherub rock » bekaret arayanlara geri kafali gozuyle bakmak » kapitalanlagegesellschaft » baska birine asik biriyle sevismek » molfix kukla show » anap » adriano fenerbahce de » sakarya kosusu » mango » savas tipton