boomerang 

kapat
  1. dördüncü nesil yazar.*
    (oumar, 26.01.2007 12:09)
  2. zirvemizle beraber doğmuş yazardır. ayrıca sözlüğe de hoşgelmiştir.
    (markasiz, 28.01.2007 02:18)
  3. zirvede kendisiyle fazla konusamasakta * umit ediyorum birdaha ki zirveler de olucaktır.* sozluge hos gelmiştir, muhabbeti bol, ayarı az olsundur.
    (Derek, 28.01.2007 03:12)
  4. 27 ocak izmir de tanisalim kaynasalim zirvesi'nde yan yana oturmamıza rağmen pek konuşmadığımız uludag sozluk yazari olup zirvede havaya yaydığı sigara dumanı, havaya yaydığı sözcüklerden daha fazladır.
    ayrıca kimliği belirsiz bir kişiyle zirve yerininden ayrılmasıyla bizi "ses yoktu artik goruntu de yok" durumuna sokmuştur.
    (hunlu, 28.01.2007 09:52)
  5. zirvenin sessiz kişiliklerinden. ya da en azından bana öyle geldi. derek bana tüm resimleri yolladı ve ben de hiçbirini ayırmadan video yapmaya çalıştım. akabinde bak başıma senin yüzünden neler geldi.

--spoiler--
    özel mesaj (3)

1- cagdas eline saglik video super olmuş ama bazıları objektife fazla takılmış galiba. hehehe eline saglik
    2- cagdas boomerang kim ?
    3- abi eline saglik video.

msn;

1- cagdas, video güzel olmuş da bilmiyorum artik.

sözlük;

güzel olmuş da sirf bazilarina calisilmis.

oeeheeyyy yeter bea. ne varsa koyduk işte. insanlar fotojenikse bana niye sallıyosunuz arkadaşlar.
    --spoiler--

velhasılkelam, o da pek bi sessiz kaldı zirvede. sonra sapsari bir arkadasi gelip onu sıkıldığı ortamdan uçurarak kaçırdı diye tahmin ediyoruz. bir daha gelicem demesine rağmen de gelmedi. olsun. umarim eglenmiştir ilk zirvesinde.
    (cagdas, 28.01.2007 13:25)
  6. sözlüğe girmesinin hemen haftasında zirveye katılarak bizi memnun etmiştir. gecenin ilerleyen saatlerinde başka sözlük zirveleri için satılsak da olsun o kadardır.
    yine yeni zirvelerde aramızda görmek istiyoruz kendisini ama bu sefer kaptırmayız ona göre. *
    (cece, 29.01.2007 11:15)
  7. 27 ocak izmir de tanisalim kaynasalim zirvesin de tanıstıgım ve baya bi konusma imkanı buldugum cok yeni olmasına ragmen sözlüge cok seyler katacak gibi gözüken muhabbeti saglam kendinden emin, olgun yazar.
    (like a_ rolling stone, 29.01.2007 12:22 ~ 12:23)
  8. tanıdığım kadarıyla sempatik ve çok şeker 4.nesil yazar, en son kibritini istediğimi hatırlıyorum, bir daha görmedim.*
    (yeselaa, 29.01.2007 13:56)
  9. dostum diyebildiğim, hayatta bütün güzellikleri herkesten çok hakeden güzeller güzeli insan.
    (magistra, 30.01.2007 16:31)
  10. ilk gördüğümde "ahanda evangeline lilly ritz e gelmiş" cümlesini içimde tamamlayamadan tanıştığım, bu sözlükle tanışmama vesile olan izmirin kate'i.
    (jaxx guenhwyvar, 30.01.2007 20:45)
  11. seni seviyoruz boomerang *
    (magistra, 28.03.2007 00:16 ~ 01.04.2007 15:18)
  12. uzun süredir uzakta olduğum için sadece telefon, msn aracılığıyla konuşma fırsatı bulduğum dostum. *
    (efesim, 14.05.2007 14:29)
  13. mutlaka izlenmesi gereken bir video.

http://www.youtube.com/watch?v=AOeAkmj-p2Q +
    (stalker, 25.08.2007 16:36)
  14. bir steve strait şarkısı. sözlerini de veriyim eksik kalmayayım.

Help me, Lord, I thought I found it
    Just like a dream turned out all wrong
    Don't feel the same madness about me now
    Don't feel the hurting when I'm gone
    Don't feel the wonder or the sweetness
    Don't feel the aching need to share
    Don't feel the way I feel without you girl
    Just the flowers in your hair

Should I never look into your eyes again
    Should I never want to make the call
    Should I never need you like my only friend
    Should I read the writing on the wall

It's just as simple as a feeling
    Just as simple as these cards
    Why do I feel so god damn complicated
    Don't feel the aching need to share

It keeps coming back without you
    Like a boomerang through my heart
    And cursed cupid even found me alone
    Into the wound another dart

Should I never look into your eyes again
    Should I never want to give my all
    Should I ever need you like my only friend
    Should I read the writing on the wall

And all of those themes
    Hoping our dream would fall together
    Never to be, if only one dreamer dreams of love

Help me, Lord, I thought I found it
    Just like a dream turned out all wrong
    Don't feel the same madness about me now
    She loves to hear the sadness in my song
    (what if, 20.10.2007 12:49)
  15. fransız bir çizgifilm kanalı.
    (yamuq, 25.01.2008 21:53)
  16. eddie murphy & halle berry'li bir romans. grace jones da var. end of the road, bu filmin müziğiydi.
    ayrıca spider man külliyatında avustralyalı bir kiralık katilin adıdır.
    http://www.samruby.com/Vi...s/Boomerang/boomerang.htm
    (ELeCTrO, 25.01.2008 22:08)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» the joker » sekiz yasindaki intihar bombacisi » alaturka solist » kapi » adnan polat » muro » windows yardim ve destek merkezinden medet ummak » ersin duzen » eksi oy almayi iplemeyen yazar » uludag timsahlar » ismail yk » yorum farki » gunesimin onunden cekil » sevgilisi olmayanlarin yapmasi gerekenler » ode to joy » baytar » saman nezlesi » hierapolis antik kenti » haydarpasa tren istasyonu » mimesis » ayse tunali » erkan dogan » gul » impawards » violet hill » concierto de aranjuez » tuhaf » cennet arti cehennem esittir cehennet » 17 yas a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa