bombosum buralarda 

kapat
  1. kutsi nin sana ne albümünden değeri bilinmeyen mükemmel parça. sözleri;

kimilerinin yıldızı yuzune guler
    benimki inatla yuz gostermiyor
    o benim guneşimdi, parladı sabah erken
    utancla batiya suzuldu aniden

sevdiğim, başkasının çiçeğiymiş
    gonlu bağlıymış yeniden sevemezmiş
    oysa ben bir çocuk gibi savunmasız ve gerçek
    ilk defa aşka gelmiştim

bana bir haller oluyor
    son zamanlarda
    gunlerdir yuzum asık
    bomboşum buralarda

*
    #1828212 (cemmm, 27.06.2007 04:36 ~ 03.01.2008 02:13)

© 2008 - uludağ sözlük

bombosum buralarda başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. bombosum buralarda ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu bombosum buralarda nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» metalikadam » stv de oldugu alde oscar ayali kuran ayalperest » deniz feneri dernegi davasi » nefes film » carsafli kadin gorunce korkan insanlar » yaran olaylar » the godfather » metallica ile serdar ortac i karsilastirmak » aytac durak » sevgiliyi iskembeciye goturmek a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games