bolucu olmak icin gerekenler 

kapat
  1. * yasanılan ülkede kurulu düzene karşı gelip, bölücü faaliyetlerde bulunmak için kişide bulunması gereken özelliklerdir. türkiye için örnek vermek gerekirse; (bkz: orospu çocugu olmak)
    #3701369 (tu kaka bana, 22.07.2008 11:54)
  2. götünüzü vermeyi peşin peşin kabullenin. zira dağda kimkime dumduma diyorlar.
    #3701373 (isildur, 22.07.2008 11:55)
  3. yapılması gereken en son şey suçsuz insanları katletmektir. türkiye'de bunu da yapmışlardır. ancak bir kısım sütü bozuk tarafından hala kendilerine bölücü sıfatı koyulamamaktadır. hatta bu ülkede katliamlar yapmış bölücü bir örgütün liderine sayın diyen bir başbakan hala koltuğunda rahatça oturabilmekte, ona buna saldırabilmektedir.
    #3701392 (koprualti, 22.07.2008 11:58)
  4. bir tutam sayin , bir adet eylemlerde öne atılacak 7 yaşında erkek çocuğu , üç sap ab liboşu , gerekirse arkasına saklanıp kendine kalkan edebilmek için dini söylemler. bir de fransiz yapimi mayin olursa ağızda kekremsi bir tat bırakır . afiyet olsun.
    #3701393 (Ariel, 22.07.2008 11:58)
  5. bölücülük denilince akla ilk gelen, senelerdir insanımıza acı çektiren pkk dışında, birtakım bölücülük hareketleri ile de ülkeyi bölmeye çalışabilirsiniz. şöyle ki,

- oy uğruna, insanları laik-antilaik olarak sınıflandırabilirsiniz.
    - alt kimlik , üst kimlik tartışmaları yapabilirsiniz.
    - zengini daha zengin, fakiri daha fakir yapabilir, 16 milyonluk zam verdik diye televizyonlarda övünebilirsiniz.
    - türbanın siyasi simge haline getirebilir, bunun dışındaki insanları dışlayabilirsiniz.
    - çoğu il milli eğitim müdürlüklerine din öğretmenlerini atayıp, diğer kesimi baskı altına alabilirsiniz.
    - birahaneleri, eğlence yerlerini şehir dışına taşımaya çalışıp, belirli bir kesimi toplumdan dışlayabilirsiniz.

aklıma gelen yollar şimdilik bunlar, daha sonra edit olacaktır.
    #3701404 (darkwingsoul, 22.07.2008 12:02)
  6. (bkz: parayla olsaydı kimse orospu çocuğu olmazdı)
    #3701411 (audio, 22.07.2008 12:03)
  7. bayrak direğine maymun gibi tımanılabilmek için esnek bir vücud yapısı.
    #3701417 (dusunenadam, 22.07.2008 12:03)
  8. 1. ergenekondan temiz kagıdı almak.
    2. ...
    #3701447 (beklediginiz lider geldi, 22.07.2008 12:10)

© 2008 - uludağ sözlük

bolucu olmak icin gerekenler başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. bolucu olmak icin gerekenler ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu bolucu olmak icin gerekenler nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» lvdvs » iki buyuk nimetim var biri aptulla biri fettulla » aile bireylerinden gelen komik sms ler » moderasyon » benim takoz bilgisayarim » taken » universite kazanamamis ergen bunye ezikligi » los angeles clippers » bir milli park projesi olarak bekar evleri » bebek gibi gupguzel anlayisli kulturlu olgun kiz a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games