bolahenk 

kapat
  1. klasik türk musikisinde re notasına verilen ad.
    #1849195 (larker, 01.07.2007 18:21)
  2. güzel dizi müzikleri yapan başarılı bir grup. merak edenler için;
    http://www.bolahenk.com
    #3113296 (somuncu, 09.03.2008 03:00)

© 2008 - uludağ sözlük

bolahenk başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. bolahenk ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu bolahenk nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» turkiye den kktc ye ucuz diye 3 u 1 arada goturmek » yazin sicaktan kisin soguktan sikayet etmeyeceksin » ergenekon cetesi » hasan mezarci » polis henuz devrim ve cumhuriyetin polisi degildir » finlandiya » ask onarir » kolpacino » fifa 09 » amigurumi » zekeriyabeyaz » konsantre matik » militarist ulkede beden dersi » kuku bekcisi » 6 aralik 2000 galatasaray paris saint germain maci » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » ask guldurur » yandaki okul servisi » olsa verirdim » tkp » turban » orhun yazitlarini orhun entryleri seklinde girmek » devrimci » elimde cok guzel fakeler var ilgilenir misin » ask ayirir » yattigi kizin babasina kizinizla yattim demek » t bag » uludag sozluk altin gunu » volkan demirel in avrupa macerasi » uludag sozluk yazarligi yemini » istanbul un en guzel semti