bol bol yiyen bon bon bakar 

1. bütün bir ay boyunca geberircesine zorlukla kazandığı parayı dört günde sulayan marjinal faydaya babasının kurduğu cümle. meali şudur ki: öyle cacucak parayı harcarsan simdi biyere gitmek istediğinde benden para istersin, ben de vermeyeceğimden bön bön bakarsın.*
    #674994 (marjinal fayda, 28.09.2006 20:20)

© 2008 - uludağ sözlük

bol bol yiyen bon bon bakar başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. bol bol yiyen bon bon bakar ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu bol bol yiyen bon bon bakar nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» alex de souza » her yazar 10 kurus verse olabilecekler » universiteyi bakire bitirebilen kiz » are you technical director » solcu kiz saci » sadettin kanyak » erkeksiz kadinlarin agresif olmasi » wind of change » melih gokcek ankara nin kanini emiyor » lozan » zihuatanejo » afyonkarahisarli » schweppes kisa film festivali » turkiye » yumusatilmis kufurler » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » 5 ekim 2008 sozlugun tiklim tiklim olmasi » dilber hala » tom ve jerry gibi iyi anlasan yazarlar » nou camp » football manager 2009 » ilgisiz sevgili » escinsel evlilige izin veren ulkeler » time off » samsun icerek vatani kurtaran solcu » etro anime » guntekin onay » azra kivanc birlesmesinden dogacak cocuk » kim o sorusuna ben diye cevap vermek » eyvallah » osman can