bokunu 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. bokunu cikartmak
  2. aki bokunu gecmek
  3. sic bokunu yiyeyim
  4. bokunu yiyeyim
  5. yahudinin bokunu ye
  6. bokunu samarla
  7. bokunu cikarmak
  8. bokunu tokaclamak
  9. entry nin bokunu cikarmak
  10. abi yapma bokunu yiyeyim

© 2008 - uludağ sözlük

bokunu başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. bokunu ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu bokunu nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» sol frame e gelmesi engellenmis ukteler » balgam » can yucel » mongol » farsca » her ilde bulunan ortak yer isimleri » yaran msn diyaloglari » ampersand » aquinali thomas » halay cekerken pandik atan cocuga asik oldum » orta asya gocerleri » vatan sagolsun da vatan da sagolmaya layik olsun » mehmet ali sahin in ceber ailesinden ozur dilemesi » wolverine » cuervo del mare » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » 2008 ekonomik krizi » 1000000000000000 » mapushane cesmesi » araya mesafe koymaya izin vermeyen platonik ask » premier cherdenko » yanlis anlasilmis sarki sozleri » 1 geleneksel kdz eregli call of duty zirvesi » yaran entryler » veled i zina » kocnet » 10000000000 » yemek yemeyince karnim acikiyor » sergen yalcin » xbox live » taraf