bokunu cikarmayalim sol frame i temiz tutalim 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. isin bokunu cikarmayalim
  2. borumuzu temiz tutalim
  3. sol frame in bokunu cikartmak
  4. temiz sozluk temiz toplum
  5. temiz para temiz spor
  6. saflari duzgun ve sik tutalim
  7. ayaklari sicak tutalim
  8. saflari sik ve duzgun tutalim
  9. pardus un elinden tutalim kampanyasi
  10. trt yi mail yagmuruna tutalim kampanyasi

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» basliklari alt alta okumak » bu asansor 3 kisiliktir » awol » dinsizlik » osis » topuklu terlik » albeni bahane star » friedrich wilhelm nietzsche » where the wild roses grow » mehmet ali alabora » baba » lan o ne » sozluk okuma yazma dersleri » istiyorum » uyku » biz arkadasiz » live maps » asik olamamak » dem dokmek » club gunes garden » masaj salonu » az cok » real » cinsel organ boyu olcmek » cinsel iliski teklifini reddeden erkek » muro » anne monologlari » super mario » alevi misin a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa