boku bakinizla sicarsan kokmaz 

kapat
  1. *sözlükte her bakınız verilerek girilen entrynin mübah görülmesini eleştiren atasözü tadındaki cümle.
    #2429237 (sako, 05.10.2007 02:06)
  2. (bkz: guzel kizin boku pembe olur) **
    #2429306 (revolter00, 05.10.2007 02:35)
  3. (bkz: bakınız vasıtasıyla bok atmak)
    #2597123 (KIZILMASKE, 16.11.2007 15:58)
  4. sadece bkz veren yazarlara yönelik olan yazar deyişi.

(bkz: bkz)
    #3416443 (lolita lempicka, 19.05.2008 08:18)
  5. boku, değil parantez içine altın kafese de koysan bok boktur.
    #3416498 (liberalisticcommunist, 19.05.2008 09:22)

© 2008 - uludağ sözlük

boku bakinizla sicarsan kokmaz başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. boku bakinizla sicarsan kokmaz ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu boku bakinizla sicarsan kokmaz nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» sari saclarindan sen suclusun » sessiz kaliyorum cunku » kompresor » ukte verme istegi » power b » isin icine x girdi ben anlamamaya basladim » arap sabunuyla 31 cekmek » firinda lavuk » asset backed paper » araba ittirmek » yangin ayse » evli olmasina ragmen alyans takmayan ciftler » su zannedilip icilen sivilar » der meister » ismacun » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » asirlara meydan okuyan sozler » ulusalci » kabileler bile bu krizden etkilenir » house bill of lading » neye el atsam kuruyor » ilkokulda ilk cete olusumlari » hadi deli oglan hadi belime dolan » estonya » gronland » evde erkeklere zor yaptirilan isler » ekmeksiz yemek yiyen insan » rege satanas » mulayim » heima » taraf in yalan haber yapmasi