boklu vs sidikli 

kapat

1. boklunun derdi boktur, hertarafı katı dı$kısıyla doldurur.
    sidikli'nin derdi seni mi gerdi, ıslaktır suludur kendisi.

boklunun karnı ağrır, sidikli'nin kafası. çünkü i$ediği için annesi kafasına indiri indirivermi$tir.

ha bir de hemen belirteyim: ukte imi$ bu;
    "uktecinin notu: yazarlar verdiği ukteden sorumludur. başlık olarak açamayacağınız konuları ukte vermeyiniz. verilen ukte merak edilen bir konuda bilgi elde etmek için olmalıdır. ukteyi verme nedenini belirten kısa bir not düşünüz.

ukteyi veren: dolayli zarf tumleci (23.06.2007 10:08)"
    #1813489 (sidikli, 24.06.2007 02:34)
  2. biri işer biri sıçar..
    #1813492 (sadik 2 dost 1 hayat 1 olum, 24.06.2007 02:35)
  3. kim kazanırsa kazansın , boku da sidiği de yiyecek olan boksuz sidiksizlerdir.

dünyayı bok sidik götürecek de kim kazanacak ha?
    hala gerçekleri göremiyor musunuz? bunlar masonların işi! emperyalistler bizi bu durumda görmek istiyorlar! bugün bizi boklu sidikli diye ayıran öbür başka türlü ayırır! olmaz arkadaş olmaz! derin devlet meseleye el atsın. yok yok! olmadı ordu tuvalet'e de girmeli! tuvaletleri de ordu yönetsin! baksana ortalığı bokla karışık sidik götürecek...
    burada yetkililere sesleniyorum:
    dünya bok olmasın!
    dünya sidik kokmasın!

(bkz: tema)
    *
    #1813532 (aby, 24.06.2007 02:41)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

boklu vs sidikli başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. boklu vs sidikli ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu boklu vs sidikli nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about boklu vs sidikli. Copyrights of the articles are belong to their authors.