bok atmanin dayanilmaz hafifligi 

kapat
  1. camur at yapismazsa izi kalsin mantalitesine paralel davranistir. karalama isleminin verdigi eglenceyi temsil etmektedir. bok atilan kisi ya da kisilerin ne dusundugu, suclu ya da sucsuz olmasi, boku atan kisinin umrunda bile degildir. sadece attigi bok kadar olan hacmini, daha bir gevsek hissetmenin yuzune yansittigi i.bnemsi gulusle tatmin olmaktir.
    #2575819 (auspuff, 10.11.2007 12:41)
  2. (bkz: karalamak)
    #2575853 (SuluBoya, 10.11.2007 12:54)
  3. sözlüğümüğüzde bolca yapılan durum. vahim olan ise bunlara dur diyeceklerin dememesi ve yazar zanneden bünyelerin bu sayede prim yapması.

çok güzel birşey olsa gerek ki hatta öyle bir zaman gelecek sözlükte yazarın birisinin eşine anasına bacısına laf atılacak manyak ünlü olunacak ve bu suç olmayacak. altı üstü sadece sözlükte yazan birisi. zaten şu an için de sorun olmaz diye düşünüyorum...neden? genelkurmay başkanının eşine yapıldıysa normaldir artık, değil mi güzide yazarlar. bok atalım, bok atalım, ne güzel herşey.. zaten hep yapmadığımız şey değil mi? bize düşüyo ya elalemin namusu, bize düşüyo ya büyüklerin eşlerinin ne giydikleri.. biz namus bekçileriyiz aslında..
    #4074415 (www wwwwwwwwww www, 11.10.2008 15:45)
  4. çıkmaza giren kişinin, kendini sıyırmak için yada ilgiyi dağıtmak için batarken yanında adam götürmesi durumunun verdiği huzurdur.
    #4074469 (takla atan imam, 11.10.2008 15:58 ~ 17:34)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

bok atmanin dayanilmaz hafifligi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. bok atmanin dayanilmaz hafifligi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu bok atmanin dayanilmaz hafifligi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about bok atmanin dayanilmaz hafifligi. Copyrights of the articles are belong to their authors.