bohuu 

kapat
  1. benimle uludag da kayak yapmayi planlayan ama bana haber vermeyi unutan unutkan insan. proje insani, kablo sokma cikarma uzmani, biricik bolumdas. uludagsozluk un en saglam kalemlerinden.
    #37735 (eksizm, 25.01.2006 20:36)
  2. zamansiz ucmus guzel kus.*
    #37853 (eksizm, 25.01.2006 21:27)

© 2008 - uludağ sözlük

bohuu başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. bohuu ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu bohuu nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» birali dondurma » entel olmak » karl » kendi actigi basliga bkz veren yazar » a bolt of blazing gold » tokat atip kacan kiz modeli » john casey » avrupa takimlarinin nba e tecavuzu » izleyenleri gulmekten kirip gecirmek » kapi aga medresesi a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci