bogulan adama kandil simidi atmak 

1. (bkz: boş bkz bulup doldurmak)

simidi atan adama duble sevap kazanmanın yollarını açacak eylem.

- ben oradan 2 kutu kandil simidi alayım, vapura binecem de.
    + boğulanlara atmak için mi?
    - evet.
    + o zaman %35 indirim var, sevabına ben de nail olmak istiyorum.
    #2055829 (larker, 02.08.2007 12:20)

© 2008 - uludağ sözlük

bogulan adama kandil simidi atmak başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. bogulan adama kandil simidi atmak ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu bogulan adama kandil simidi atmak nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» minik civcivleri cigneyerek dans etmek » eskicameldahaiyiydi » nsaid » ak mukallit » turbanla yogurt mayalamak » ispinoz » basbakana suikast hazirligi » cuma namazina giden sozluk yazarlari » kimi kimi » kanserden korunmak icin yapilmasi gerekenler a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci