boggy 

kapat
  1. bi sözlük yazarı
    aynı zamanda iyi insan iyi arkadaş
    birlikte kimi zaman gülmekten etrafa rahatsızlık verdiğimiz kimi zman stresten birbirimize çattığımız 3 yıllık arkadaşm
    hele son bi yılda neler olmadı ki; dersler, ödevler, signal generator, breadboard, kapasitor, geyikler, calculus,"tarih alemdar",ve daha neler neler..
    #169747 (undeuxtrois, 14.04.2006 19:16 ~ 19:51)
  2. worms'ta karavana atış yapan kutçuğun çıkardığı ses..aynı zamanda bir kutçuk adı
    #169814 (maksat muhabbet, 14.04.2006 19:45)

© 2008 - uludağ sözlük

boggy başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. boggy ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu boggy nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» ernest hemingway » salcali sogan kavurmasi » borg el arab stadium » yenipazar » los lunes al sol » f 16 fighting falcon » 15 haziran 2008 turkiye cek cumhuriyeti maci » all i ve got to do » serdar akinan » folkearth » tuhh kahretsin » aydin karabulut » 300 » genetik determinizm » bana bir koca lazim o da bu gece lazim » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » dogum gununun sadece bankalarca hatirlanmasi » cahillikler kitabi » ulugay sozluk » sinirlenmek » righteous kill » teroristlerle anlasma yapan devletler » night ark » sah ismail » sozcu » if we don t end war war will end us » muhalif oldugu icin hapse giren insan » berlin filarmoni orkestrasi » kahpe bizans in yigit guzeli » kuresel finans krizi icin cozum yollari » lumpen burjuva