bogey 

kapat
  1. golf'de topun deliğe girmesiyle
    elde edilen sayı,
    skor..
    #342159 (piano-foRte, 13.06.2006 16:20)

© 2008 - uludağ sözlük

bogey başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. bogey ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu bogey nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» degismem » bagerbof » allah kadina guvenseydi zar yapmazdi » yesilayci birine sigara ikram etmek » masturbasyon » balgam » windows vista service pack 2 » top models » nanomanufacturing » yaran yanlis baslik okumalari » mario gomez » sozlukte kutsala saldirarak dikkat cekme ekolu » teoberk10 » sari kanat » turkiye bankamatik memurlari konfederasyonu » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » bayat konsimento » iliskilerde olmazsa olmaz uc sey » saygi » mumin sirin » demet akalin benim nasil bir binici oldugumu bilir » 14 ekim 2008 washington wizards new orleans maci » olum » xmb » turkiye den cikacak nba takimlarina isim onerileri » 15 ekim 2008 tarihli penguen kapagi » carrie » pantolonunun dizi atmasin diye namaz kilmayan genc » yildiz teknik universitesi » hayal kuramamak » abd li muhabirden turban guzellemesi