bodyguard 

kapat
  1. koruyucu.
    koruyacağı kişi ya da yer için vücudunu siper eden kişi.
    #75290 (cikarinbeniburdan, 19.02.2006 04:14)
  2. icra edilmesi pek zevkli ve mantıklı olmayan meslek türü. mekan sahibi haraç vermeyi reddeder ya da sağlam düşmanlar edinirse bar kapısının önünden geçen çalıntı şahin model araba yavaşlayacak ve ateş açılacaktır. bodyguard ölecektir. standart gazete haberidir.
    #381703 (roy mustang, 28.06.2006 17:02 ~ 17:03)
  3. Baş rolünü jetlee'nin oynadığı,değişik dövüş sahneleriyle dikkat çeken çin sineması yapımı olan aksiyon filmi.
    #542010 (kelleayak, 15.08.2006 12:50)

© 2008 - uludağ sözlük

bodyguard başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. bodyguard ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu bodyguard nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» cappie pondexter » vladimir gusinsky » baskanim beni al » turkiye ye gelen kadinlara turk erkeklerini sormak » cumadan cikip dark knight a gitmek » kapi aga medresesi » janis joplin » yeni baslayanlar icin sozluge sicmak » yerdeki kola kutusunu metrelerce itekleyen kisi » destination calabria a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci