bodrumtorbasi 

kapat
  1. otoyol agirlikli entry'leri ile dikkatimi ceken, yavas yavas "bransdas" oldugumuzu dusunmeye basladigim yazar.

edit: degilmis. * olsun, bu vesile ile adina baslik acmis ve tanismis olduk. *
    #3018564 (ericadamstr, 17.02.2008 16:02 ~ 16:06)
  2. açık market bulamayan ilk entarimi yazan arkadaşım yeni arkadaşım ilk arkadaşım . ben yapmadım hayat böyle istedi bodrumtorbası...
    #3320352 (sprnova, 26.04.2008 05:03)
  3. yavru vatan kibrista daü de egitimini sürdüren muhtesem insan. bodrumun has cocugudur. geceler onunla güzel body salonu onunla renklidir. manyak ötesi bir deltoide sahiptir. candir, kandir benim icin. (bkz: bu kalp seni unutur mu?)
    #3350770 (goksan, 03.05.2008 06:59)
  4. başlık: (bkz: milli mac protokolunde herkese sarilan turbanli)
    entry: "göstermelik türban takanlardandır. akp gidince o da özüne dönecekti. fakat kocası daha köprüen geçerken vefat etti, tam daha ayıya dayı demeyi bitirmemişken."

yukarıdaki yorumu yapabilen şahıs. böyle bir yorumu yapabilmek için nasıl bir vicdan sahibi olunur konusu ise ayrı bir tez konusu. naçar otopsi sonuçlarını bekleyeceğiz. nasıl bir kalp var acaba? merak konusu.
    #3763150 (uvjb, 03.08.2008 08:44)
  5. nickini her gördüğümde gözlerimini doldurandır.

(bkz: bodrum/@zenci nicki)
    #3763159 (zenci nicki, 03.08.2008 08:59)
  6. yaptığım deneylere göre en boşboğaz denek sıralamasında birinci sırada yer alan hamstır.
    #3815973 (albert sartre, 14.08.2008 03:56)

© 2008 - uludağ sözlük

bodrumtorbasi başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. bodrumtorbasi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu bodrumtorbasi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» an itibariyle yazarlari » fruko » yaran reklamlar » takim tutar gibi parti tutmak » ozellestirme » erkek kolonisinin icindeki tek kiz » dun en cok entry giren yazar » turuncu sapkalilar » geceleri daha fazla eksi oy gelmesi » anti aq kufurbaz hareketi a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games