bodrum 

/ 2
kapat
  1. tekne turunda harikulade koylarını dolaşırken avea'nin;
    "yunanistan'a hoşgeldiniz. türk büyükelçiliği'ne 00 30 210 726 30 00'dan ulaşabilirsiniz. bulunduğunuz ülkenin türkiye ile arasında saat farkı yoktur." şeklinde mesajlar çektiği belde.
    #2302092 (peevish, 12.09.2007 02:47)
  2. bazı istanbulluların kışın adını bile anmadıkları, yazın ise doluştukları mekan.
    kışın için ise (bkz: uludağ)
    #2478449 (ewentry, 16.10.2007 22:38)
  3. evet, güzel ve sakin bir yer.
    #2933628 (kasgarli tost, 01.02.2008 20:48)
  4. sakinlerinin kışlarını daha çok sevdiği yer. hele o kışın yağan yağmuru yok mu hastasıyım. denize karşı yok böyle memleketim gibisi.
    #3186060 (BodrumTorbası, 24.03.2008 22:24)
  5. dört yalnızlığımla bir doğrumu götürdüğüm yer...

yazları sıcak ve maganda, kışları kimsesiz ve soğuktur. kötülüğün rengi hızla kirletirken o güzel beyazını bodrum'un, hesabını veremeyeceği günahlarla uyanıyor bu şehir. ve ben avucumda bir yanlışla açıyorum gözlerimi...
    #3261174 (hayalet yazar, 12.04.2008 14:28)
  6. kafamı dinlediğim mekan. her yılın 3 ayını istisnasız geçirdiğim,her sokağında her koyunda anım olan güzellik. püfür püfür esen rüzgarında dimdik yürüdüğüm yer. orada içilen bira farklıdır, orda dinlenilen şarkı farklıdır, orda hissettiğin duygular,huzur farklıdır.
    zaman gelir sıkar bodrum yeter dersin yeter dönüyorum ben. sonra gece olur kafanı kaldırır bakarsın göğe binlerce yıldız dans ediyordur gökte, önünde kapkaranlık denize düşen yakamoz, bembeyaz dalgalar...
    sabah uyandığında gördüğün beyaz yelkenliler,sapsarı güneş,buz gibi suyu bırakmaz seni...
    o dağlar,tepeler izin vermez gitmene.gidemezsin,dönemezsin ordan...

ve tam kararını tutup dönmeye kalkıştığında son kez bakarken bodrum kalesine bi sızı kaplar içini.dersin:
    -bekle bodrum bekle,bir dahaki sefere ...
    #3341454 (balmsd, 01.05.2008 00:30)
  7. yazları sürekli gittiğim istanbuldan sonra en çok hayran olduğum yer. evlerin beyazlığı sadeliği, o denizin güzelliği, insanlarının güzelliği, havası, kumu, güneşi.. yazlarımı hep geçirmek istediğim ama istanbul uda ordayken çok özlediğim mekan.. az kaldı geliyorum bodrum.
    #3342705 (crzytarantla, 01.05.2008 12:17)
  8. her mevsim güzel olan, o esintisi ve ışıkları için, insanları ve kalbinde yapılacak bir kahvaltı için her şeyi feda edebileceğim yer.
    #3416834 (Soulmate, 19.05.2008 11:56)
  9. şu sıralar türkiye'nin her yeri gibi pek bir sıcak olan, insana illallah dedirten güzel yer.
    #3588354 (kansob, 27.06.2008 13:44)
  10. meteorolojinin verilerine göre dün (29 haziran) itibariyle 38.9 c yi görmüştür. çok fena sıcaktır. eylül, ekim gibi gidilmelidir.
    #3603600 (BodrumTorbası, 01.07.2008 03:16)
  11. her geçen sene daha da kötüleşiyor diyorlar, fuhuş yuvası, apache ortamı diyorlar senin için be bodrum. insanlar görmek istemediğini görmüyor mu bilmiyorum ama ne zaman ziyaretine gelsem herhangi bir kumsalında yattığımda gece vakti, amerikan filmlerinde mutlu son sahnesinde giren müzikler giriyor hayatımın fon müziğine. champagne supernova söylüyorum kendi kendime, kaybolup gidiyorum güzelliğinin içinde. ne beach clubları, ne tıka basa dolu barların, ne de seks hayatını zenginleştirmeye geldiği sanılan turist kızların.. hiçbiri değil sana aşık olmamın sebebi. bambaşka bir şey işte, anlatamıyorum güzelliğini. küçüklükteki gelişlerimi saymazsam, 7 senedir her seferinde farklı bir heyecanla bekliyorum sana kavuşmayı. özledim ulan seni .mına kodumun yeri. bekle, ağustosta geliyorum. bana sızmak için bir şezlong ayarla, eve kadar gidemeyeceğim gene. bir de champagne supernovayı ayarla ben gelirken, doya doya yaşayayım seni. unutmadan;

tanım: aşık olunacak yerdir.
    #3612613 (cemmm, 03.07.2008 02:33 ~ 09.08.2008 02:11)
  12. guvercinlik tarafının, Bodrum Merkez'e göre daha serin olduğu, tüm yazın burada geçirilebileceği tatil beldesi. Seviyorum.
    #3631891 (faati, 07.07.2008 13:48)
  13. zeki müren denince akla gelen, kalesi, marinası, barlar sokağı her şeyiyle bütünlük oluşturan, gidilesi, gezilesi, hatta üniversite okunası memlekettir.

(bkz: bodrum güzel sanatlar fakültesi)
    #3705389 (sonika, 23.07.2008 00:29)
  14. 2 senedir karanlık ve ürkütücü olduğundan bi kaç kez girdiğim, az önce minik kardeşim sayesinde hemen girişin sol tarafında lambanın bulunduğunu öğrendiğim hede. ulan 2 senedir boşuna altımıza mıçıyormuşuz.
    #3750513 (hkn hsyn, 31.07.2008 20:08)
  15. kesinle tanrının unuttuğu yer. yoksa bu kadar haksızlığı bünyesinde barındırmaz. anlatıyorum, sabret.

sene 2006, ergenlik yeni yeni bitmiş, sivilcelerin izleri ise hala durmakta. 6 arkadaş cebimize 4 rus'u bir ay yanımızda tutacak para alarak yola koyulduk. rota, bu tanrının olmadığı yer.

mpal mezunu olduğumuzdan içimizde hatun kaldırma ümidimiz yok. bilen bilir bu okuldan mezun olanlar çıktığı ilk kızla evlenebilecek derecede kötü durumdadırlar. ama ne kadar bitti desem de ergeniz sonuçta, kanımız kıpır kıpır. acabalarda yaşıyoruz. bi hatun düşürsek falan, umut fakirin ekmeği olayları. bu arada da paso da karıları süzüyoruz. ne taşlar be genco.

tekne turuna katıldık. kaptan eli yüzü düzgün biri. ancak bir güverte silen adam var, yok böyle bi çirkinlik. tanrım sen affet ama maymunla evlenirim o adamla evlenmem, o derece. sıkıntıdan bizle muhabbet ediyor. yok 15-20 tane turist sevgilisi varmış falan filan. yazıyor mına kodum ibnesi, bizi kıskandırmaya çalışıyor aklında. camel beach midir nedir oraya gittik, demir attık. bu bukalemun sıfatlı herifi yanında bi melekle gördük. acaba gerçek miydi lan diyip, korktuk. harbiden de gerçekti, arkadaşlardan biri kendini denize attı, boğulmaya çalıştı ama su dizlerine kadar geliyordu.

bu olayı sindirmemiz kolay olmadı. sonuçta adamın tek bildiği ingilizce cümle, 'fifti taym vi hir' dı. içime attık...

sondan önceki gün son bi umut giyindik kuşandık, halikarnas yolunu tuttuk. gömlekler falan yakıyor. şarapsızım punk arkadaşlarım görse bi daha selam vermezler. saat onbir gibi mekandaydık. ilk bira beleşmiş, sıkıntıdan içtik. aramızdan bi çocuk gaza geldi ve bana 20 lira verip, bi vodka kap gel hacı dedi. yarısını fondipleme umuduyla tamam dedim. barmene yaklaştım, vodka dedim. adam bişe dedi, anlamadım. bardağı önüme uzattı. boştu lan bu. şaşırdım, adamı uyardığımda göt olduğumu hissettim, boş falan değildi, ucunda bi damla vardı. bari redbulla dedim, verdiğim paraya değsin ibne. aldık piste döndüm. bu sırada da pist kalabalıklaşmaya başlamıştı. mekanı bilenler için söylüyorum biz de sahnenin önündeyiz. bunu aklında tut, önemli bişe.

önümde melek gibi bi alman kız dans ediyor. takılcam ona ama utangaclığın mına koyim. gecenin onikisinde güneş gözlüğü takan, muhtemel inşaat işcisi bi tip, tüm iğrençliğiyle kızın yanında kıvrak hareketlere başladı. ama kız da anlamış olacak ki bu kadar çirkin birine verilmez, 'nayn' dedi, elemanı kovdu. aradan beş dk geçti, bu yüzüne bakılmayacak herif kızın yanına yeniden geldi, akabinde alkolunde etkisiyle yarı çıplak dans ederek mekandan çıktılar. yıkılmıştık.

başka bi arkadaş geldi, o da yıkılmış durumda. 'hacı kızın biriyle dans ediyodum, işcinin teki bu benim ilk gelişim, çekil biraz da ben dans ediyim dedi, kızı elimden çaldı' dedi, biz bi daha yıkıldık.

bu sırada köpük partisi başladı. ampul gibi sahnenin önünde olduğumuzdan sırıl sıklam olduk. takımlarla penguenlere benzedik.

otelimize gidip on bira içip ağladık.

bu da böyle bir anımdı.
    #3761135 (zenci nicki, 02.08.2008 20:56)
  16. 4 aydır tek bir damla yağmur düşmeyen yer. yakında yağmur duasına çıkacağız bu ne arkadaşım. artık biraz yağmur yağsın azıcık hava serinlesin. nefes alalım.
    #3886086 (BodrumTorbası, 29.08.2008 08:49)
/ 2
© 2008 - uludağ sözlük

bodrum başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. bodrum ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu bodrum nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» sevgiliden ayrilmak » ezan girmeyen yere yolsuzluk girer » du hast » top kapmak » lavta » 18 eylul 2008 fc metalist kharkiv besiktas maci » plevne marsi » parcacik hizlandirarak tatmin olan bilim adami » ludovico teknigi » yapilmis en aptalca dalginlik a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games