blood 

kapat
  1. ing. kan
    #311779 (tatasoy, 04.06.2006 08:55)
  2. vokaline kurban oldugumun grubu vader in aşmış, yarmış, koparmış vs. kelimelerle tanımlanamayacak kelimeler kifayetsiz albumu.teknik hat safhada, hız kesintisiz.parçalar hafif, az biraz benzer ama hiç kulağa batmıyor.adam gibi tanımlamak istiyorum lakin yapamıyorum.her bünye dinlemelidir, sahip olmalıdır.

tracklist,

1.shape shifting
    2.We Wait
    3.As The Fallen Rise Again
    4.Son Of Fire
    5.Traveler
    6.When Darkness Calls
    7.angel of death
    #1347034 (straud, 25.02.2007 16:33 ~ 16:35)
  3. bir editors şarkısı.

This wicked city
    Has dragged you down
    You're with the red lights
    Your side of town

Don't say it's easy
    To follow a process
    There's nothing harder
    Than keeping a promise

Blood runs through your veins
    thats where our similarity ends
    Blood runs through our veins

There's nothing believable
    In being honest
    So cover your lies up
    With another promise

If there's hope in your heart
    It would flow to every part
    If there's hope in your heart
    #1613280 (maredelibre, 06.05.2007 11:26)
  4. youtube'da bayağı bir izlenmiş videodur. bir çocuk, küçük kardeşinin ağzındaki mamayı kan sanmakta ve ebeveynlerine durumu anlatmaya çabalamaktadır. burdaki ciddiyeti ve "bloodeh bloodeh" deyişi insanı yarıp kırar.

http://www.youtube.com/watch?v=-fVDGu82FeQ +
    #2414772 (sanirim osurdum, 02.10.2007 10:38 ~ 10:39)

© 2008 - uludağ sözlük

blood başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. blood ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu blood nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» tek yol devrim » eski sevgili ile msn de karsilasmak » heaven can t wait » zoom 707 2 » karpuz » surgeon » yetmiyor » disinhibisyon » eski sevgiliyi unutamamak » cabuk yaglanan sac a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci