blood the last vampire 

kapat
  1. benkyo tamaoki tarafından mangası yapılıp 2000 yılında da hiroyuki kitakubo'nun yönetmenliğinde sinemaya aktarılmış anime filmdir. amerikan ordusuna ait gizli bir teşkilat adına çalışan ve aynı zamanda gün ışığından etkilenmeyen bir vampir olan saya'nın katana ile vampirleri avlamasını konu etmektedir. kısadır ve soru işaretleri bırakmaktadır. sonraları blood+ adıyla tv serisi olarak gösterime girse de bu seri fimle farklılıklar gösterdiği için filmdeki sorulara tatmin edici cevaplar vermekten uzaktır. keza saya da filmdeki halinden epey farklı bir çizgide ilerlemektedir. yakın zamanda beyaz perdeye aktarılacaktır.
    #3297425 (anaranjado, 20.04.2008 23:48)
  2. angelina jolie'nin klonlanıp 16 yaşına geldiğinde filmi çekilmesi gereken animedir; zira başkahramanımız resmen jolie'nin her hareketi izlenerek ve yüzde yüz ona benzetilerek çizilmiştir.
    #3417387 (credoquiaabsurdum, 19.05.2008 14:01)

© 2008 - uludağ sözlük

blood the last vampire başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. blood the last vampire ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu blood the last vampire nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» teflon tava ve caydanliktan tost makinasi yapmak » nimet cubukcu » 1234 » abdullah gul un ermenistan ziyareti » eric cartman » elle gol atan futbolcu » daniel ortega » ahirette gote kacacak basliklar » ben senin icin yasamayi goze almisim » turbanlilarin evde cilgin dekolte giymesi a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games