blizzard hayatimizi sktin 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. hayatimizi kolaylastiracak formuller
  2. hayatimizi yonlendirdigimiz ana etkenler
  3. hayatimizi degistiren film kahramanlari
  4. the blizzard
  5. blizzard com
  6. blizzard
  7. activision blizzard
  8. blizzard in 1 nisan sakasi
  9. blizzard dan babam ciksa yerim

© 2008 - uludağ sözlük

blizzard hayatimizi sktin başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. blizzard hayatimizi sktin ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu blizzard hayatimizi sktin nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» ui » radyo sol » buyuk harf olmadigi halde allahi buyuk yazmak » son model jipe binerken besmele ceken turbanli kiz » gh » sozlukte tanisip evlenmek » varg vikernes » justin tv » direktman » urla nin tarihi eserleri » sismanlik yasasindan yararlanmak isteyen terorist » yildirim ordulari grup komutanligi » mustafca » doktorlar » yalcin kucuk » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » baba » ready to strike » yedek pivot » ustum cirilciplakti » tff ikinci lig » cehennem » soldan ailesi » uludag sozluk » cb » okula battaniyeyle gitmek » trt dublajcilari » alevi davasinda aslan kesilen ateist » picnick » turk ordusu » ticaret odalari