blendax guzeli 

kapat
  1. cok bilen ördeklerin; en güzelidir, en alimlisidir. * ***
    (objebi, 08.05.2008 17:36)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» pembe boklu kizlardan beklenmeyen hareket gelmesi » tv de son kez » wba » cem mumcu » sabri sarioglu nun ac milan a transfer olmasi » blinds » kralice elini uzatmadan el uzatilmaz » begenilen kadro gormedim » briyantin » kulaklikla dinlenilen muzigin duyuldugu yanilgisi » annenin lost izlemesi » geceyedir kusmelerim » tamally maak » ben tek siz hepiniz » usta cirak » hadi oldur beni ne duruyorsun hadi oldursene » vtec » deja loin » sex pistols » budapest klezmer band » lavar » resat calislar » turan dursun » aferim » cassio de souza soares lincoln » captain jack sparrow » die welle » sabri sarioglu » kubilay turkyilmaz a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa