blackmore 

kapat
  1. yeni bir yazar. *
    (ecayip heyvanlara benziyirsen, 10.11.2007 22:11)
  2. gitarlarla kafayı bozmuş; her daim beni sinir edecek bir şeyler bulma, 129'un fena kokulu ortamında bile beni güldürebilme yetisindeki arkadaşım, bölümdaşım.*
    (jai guru de va om, 11.11.2007 02:57)
  3. iyi ki doğmuş olan canım arkadaşımdır, her daim gülen surattır, tabak dikizleyendir.
    (jai guru de va om, 29.11.2007 02:37)
  4. üniversitede hazırlık sonrası tanıştığım ilk kişidir*. kendisi, muhabbet etmekten zevk aldığım 3-5 kişiden biridir. zamanında ritchie blackmore ve ekürisi üzerine verdiği eşsiz bilgiler ile bizleri aydınlatmıştır, hala da aydınlatmaktadır. okuduğumuz bölümü çekilebilir hale getiren kişilerden, müzik ile kurduğu bağı zevkle takip ettiğim, fender kendisinin kölesi olsun dediğim...
    (music box, 30.03.2008 11:39)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» olur un tarihi eserleri » koponesti » erkeklerin kitap ve defter tasima bicimi » bir seyi unutmamak icin yapilacaklar » a b c d e f hamamlari » kaktirmak » adsiz ozlem » oldboy » sevgilinin borderline oldugunu ogrenmek » hops islak mendil » hinis in tarihi eserleri » sirinler i gormek icin uslu duran cocuk » bossek » iletisim sorunu » birol guven » niksar in tarihi eserleri » thomas harris » yanlis cikarilan gunahlar » tambirleydi » buji » delicay kalesi » sayisal elektronik » prefiero estar desnuda que usar pieles » tiyatro akademi » 06 gel 31 » necip fazil kisakurek » vav olmak » mac izlerken etraftan duyulan yaran diyaloglar » sait faik hikaye armagani a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa