blackmail 

kapat
  1. ingilizce'de şantaj anlamına gelen sözcük.
    (mit against cia, 12.08.2007 16:58)
  2. solisti aydo* adında bir türk olan almanya'lı bir alternatif rock grubu.
    (filozofil, 12.08.2007 17:02)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» satan is endless satan is timeless » kamyon ceker 10 20 ton gonlum ceker paris hilton » pride and glory » yasaklardan korunmanin yollari » kim kardashian » the day as burzum killed mayhem » tasmali cekirge » mehmet cagcag » dolu dusun bos konus » krematoryumda yakilip zombi olmak » star wars the clone wars » ajda pekkanli polisan gulen boya reklami » kizlik testi » alkollu yiyecek » star wars clone wars » cildirin » saovi » entrylerinizi takip ediyorum cok hossunuz » warez bb org » zavet » sanirim osurdum » the piano tribute to iron maiden » dil hapishanesi » hurriyet » facebook » deniz yazici » kizin ikinci kez bakire cikmasi sonrasi diyaloglar » hierapolis antik kenti » yedi ogut a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa