blackbattle 

kapat
  1. çikolata renkli yazar...
    (ferrole, 01.02.2006 19:02)
  2. cin olmadan adam çarpmaya çalışarak, besiktas'a aklınca laf sokan yazar...
    (ferrole, 06.02.2006 01:13)
  3. pantolon ve besiktas arasında kurduğu ilişki nedeniyle hakkında soru işaretleri oluşturan, dikkatle takip ettiğimiz yazar. *

edit : düzeltmiştir entry'i, almıştır aferini.*
    (montajelemani, 06.02.2006 01:21 ~ 01:27)
  4. kocaman yüreği olan yazar.
    (SHirce, 08.04.2006 19:00)

© 2008 - uludağ sözlük

blackbattle başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» seovi vs saovm » gocuk » lcw » fenerbahce ulker turk telekom final serisi » kapson » alninin akiyla » cepki » couchsurfing com » ates hatti » goze » arkadas » sarigol » simdi biz seninle » yobaz » emekci kadinlar dernegi » ac misin tok musun » bozuk turntable sahibi dj » mose dayan » ucun biri » deathcrush » demet akalin » pelin batu » yaran ayarlar » yavuz abadan » dumur olaylar » altinordu » durum cubugu » toygar » var misin yok musun nursel » 2009 ekonomik krizi » engin gunaydin » bence sakincasi yok » internet gencligi » ben aslinda hic boyle degildim » umutla girilen deneme sinavindan iyi puan alamamak » ataturk yasasaydi akp ye oy verirdi » ben adam degilim bayanim » fox tv deyince akla bez bebek gelmesi » fethi ahmet tosun » piyanistin onundeki notalari ceviren eleman » sevgilinin kokusu » goth olunmaz goth dogulur » en nazik kufurler » kotu tecrube » lyla » celia 18 istanbul » yayla lezzet testi » yarmayan basliklar » dawsonleery » mahcup diktatorluk a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa