black metal gruplarinin isim takintisi 

kapat
  1. yaptıkları müziğin sertliğine paralel dikkat çekici* isim takıntısı olarak da nitelendirebiliriz bu durumu...
    heavy metal deki maço tavrın sözlere ritüel şiddet olarak yansıdığı görülen black metal gruplarının isimlerinin de "yararız,kırarız" nidalarını da akla getirir şekilde olmasına özen gösterilmektedir.
    şimdi efendim öncelikle bol -r- -g- ve -k- harfi içermeli, gırtlaktan söylenebilmeye müsait olmalı ** ve etnik kökenli -tercihen latince- bir kelime olmalıdır.
    örnekleyelim hemen :

ohtar
    burzum
    gorgoroth
    bathory
    kabathor
    marduk
    beherit
    immortal
    tormentor

vesaire uzayıp gider...
    #1264467 (emptywords, 06.02.2007 03:34)
  2. müthiş diyaloglara yol açacak durumdur.

- aga aga slim of the dark diye bi grup çıkmış biliyon mu?*
    + tabi olm bilmem mi metalciyiz evelallah.*
    - darkness of the hell'den bile iyiymiş diyolar yaw merak ettim bayaa.*
    + yok artık lan o kadar da abartmayın!!*

bir sene geyiği yapılır. unutulmayacak, unutturulmayacaktır.
    #1264484 (uieat, 06.02.2007 03:47 ~ 03:58)
  3. genelde ucubik ve sert görünümlü isimler alırlar. bu da bunların iflah olmaz şekilciliklerinin bir kanıtıdır.
    #3934857 (karin, 08.09.2008 16:18)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

black metal gruplarinin isim takintisi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. black metal gruplarinin isim takintisi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu black metal gruplarinin isim takintisi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about black metal gruplarinin isim takintisi. Copyrights of the articles are belong to their authors.