black maria 

kapat
  1. dünyanın ilk film stüdyosu. 1894 yılında edison tarafından kurulmuştur.
    #1776545 (zebellah, 16.06.2007 15:05)
  2. ingilizcede argoda polis arabasının bir başka tanımı.
    #1776573 (ynglan, 16.06.2007 15:13)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

black maria başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. black maria ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu black maria nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about black maria. Copyright of the articles are belong to their authors.

» haram » her erkegin hayalini susleyen gunahkar kadin » asli celenli cerit » potpori » oguzhan koc » cem adrian » ihtiyac » yemekteyiz naim » nirvanaya ulasmak » konismento » kamil yusuf » abi li konusan kiz » erotik hikayeler » genc fenerbahceliler » cikcik com » sofra duzenleme sanati » ekvador » evaporasyon » john petrucci » football manager 2009 » jane austen » gateway » on sira inegi » arkadas » al askini ver beni » usur olum bile » bana bir ben lazim bir de beni anlayan » coraspin » darth maul » internette bazi sitelerin engellenecek olmasi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » borclularin soyledigi yalanlar » mariami abduselischi » wad ar yu tolking ebat yu » merriam webster » imkb » koc burcu kadini » shaman s blues » nicolas cage » seni zaptettim ben » sozluk yazarlarinin itiraflari