black heaven 

kapat
  1. romantic tragedys crescendo albumunden harika bir parca. sozleri olsun, gitar riffleri olsun, brutal vokaller olsun, hatun vokalleri olsun harika icra edilmis, dinlemeden olmenin buyuk bir kayıp olacagını dusundugum macbeth parcası.

sozleri:

Behold us, my lord
    we are dying
    among the bleeding ruins
    of our world,
    our voice is suffocated by cry
    and our souls
    lie forsaken in their pain.
    Mankind raises
    their arms to you
    and from their hands
    their children's blood drips,
    we are dragging ourselves
    to our end why, my lord,
    don't you come and save us?
    An ebony mantle
    has darkened the sun
    and the eternal night
    will rule over the light.
    Please, don't let me suffer here
    in this cold cruel black heaven.
    I've seen the oceans die
    and I've heard the wind cry,
    I'll wander in the shadow of death,
    untill its hands close my tearful eyes.
    #395516 (catherine blake, 04.07.2006 01:21)

© 2008 - uludağ sözlük

black heaven başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. black heaven ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu black heaven nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» kaybedilenler » plevne marsi » g36 » katy perry » fobik » iyi not tutan erkek soyle boyledir » ben 6 yasindaki cocugun zekasini haiz sagciyim lan » barinma hakki » gundem turban olmasaydi olacaklar » ford kuga a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games