bl 

/ 10
kapat
  1. anladıgım kadarıyla portishead sevgisi ust duzeydedir. yanlıs anlamıs da olabilirim tabii.
    #3480652 (saduman, 01.06.2008 22:47)
  2. kendi fikirlerini savunmayan herkesi cemaatçi sanan yazar bozması. ulan elli defa söylüyorum sevmiyorum bile ben fethullah gülen'i. ne cemaatçisi? al bu da kanıtı (bkz: ne isterler bu hocaefendiden/#3532827)
    sen nasıl bir beyne sahipsin orasını bilmiyorum ancak benim gibi adama cemaatçi dediysen algılarında inan büyük problemler var.
    #3596315 (yavuzum, 29.06.2008 15:58)
  3. sevgi pıtırcığı.
    #3596326 (enderun sevgiler, 29.06.2008 16:01)
  4. emekli moderatörlerdendir. "yazar bozmaları" şimdi de kendisini yazarlıktan soğutmaya çalışmaktadır gördüğümüz kadarıyla. sabrına hayranım.
    #3596361 (gnc, 29.06.2008 16:11)
  5. (#725111)

her fırsatta mütedeyyin insanlara saldırmayı görev bilen arkadasımız yanlıs bilgilerle de değerli şahsiyetlere saldırmayı adet edinmiş.

numaralandırılmıs entry de bahsedildiği gibi bediuzzaman asla kurt teali cemiyetine uye olmamistir.şayet böyle bir iddiaya sahipse ispatlasın;ama tutupta bana genculusalcılar.com neolaikler.org türü linklerle değil adam gibi kaynaktan ispatlasın!!!

üstad ın kürt teali cemiyeti reisine verdiği cevapta gayet manidardır:

--spoiler--
    -Allah-u Zülcelal Hazretleri Kur ân-ı Ke­rimde, Öyle bir kavim getireceğim ki, onlar Allah ı severler, Allah da onları sever buyurmuştur. Ben de bu beyan-ı ilahî karşı­sında düşündüm. Bu kavmin, bin yıldan beri âlem-i islâmın bay­raktarlığını yapan Türk milleti olduğunu anladım. Bu kah­raman millete hizmet yerine ve 450 milyon (o zaman ki islâm âleminin nüfusu) kardeş bedeline, birkaç akılsız kavmi­yetçi (bir kısım Kürtçü) kimsenin peşinden gitmem
    --spoiler--

hem bahsedilen entry de konuyu nasıl oralara getirebiliyor anlamıyorum.
    #3631143 (bilgehan, 07.07.2008 10:25 ~ 10:26)
  6. sözlükte sağlam yazar arandığında başvurulacak ilk kaynaklardan biridir.
    siyasi görüşünün bazı noktalarına zerre katılmam, tanımam da kendisini pek. amma yazacaksa böyle adamlar yazsın.
    #3632698 (ncldlbz, 07.07.2008 16:27)
  7. tanım: bir yazar arkadaş.

bu yazar arkadaşın bir şeylere inanıp inanmaması beni ilgilendirmez, ilgilendiremez zaten benim ne haddime?

ama inananların inançlarını sürekli olarak "hadi len zürrük bak bunlar böle böle seninki boşa heheh" tarzı yalan yanlış entrylerle kötülemeye çalışmasını cidden aklım almıyor.

x'i sevmezsin, saygı duyarım. bulduğun belgelerle ve ispatlarla kendince onu sevmediğinin nedenlerini sıralarsın. ama burasının özgür bir ortam olduğunu unutmamak kaydıyla.

unutma ki herkes seninle aynı düşünecek diye bir kaide yoktur. biraz sonra kalkar biri çıkar x'i seviyorum der, kendi doğrularını sıralar. ne yapmak elzemdir peki o zaman? madem demokrasi vardı, madem fikir hürriyeti vardı, madem ki bu ortam kişilerin sadece kendi düşüncelerini girdiği ve hiçbir bağlayıcılığı olmayan bir yerdi.

e o zaman bu tahammülsüzlük niye? farklı düşüncelere böyle mi yaklaşacaksınız? ama sonra da yeri geldiği zaman kendi fikirlerinize saygı bekleyeceksiniz.

bizim için hava hoş...
    #3634324 (enderun sevgiler, 07.07.2008 22:37 ~ 23:12)
  8. düşünceme göre farklı görüşlere değil aptalca fikirlere tahammülü olmayan sağlam yazar.

büyük ihtimalle aynı toprakla üzerinde, aşağı yukarı aynı yaşam koşullarında yaşayıp, aynı havayı soluduğu halde kimilerin akıldan, mantıktan bu kadar az nasiplenmiş yorumları yapabilecek bir zihin yapısına sahip olmalarından rahatsız olmuş, bu da uslubuna yansımıştır. benim için uslubunda rahatsızlık duyulacak bir şey de yok. ilgiyle de takip ediyoruz ayrıca. sanırım onun derdi aslında kişilerle değil böyle beyinlerin ortaya çıkmasına yol açan sosyal ortam ile.

bu yüzden stres yapmayın, bakın keyfinize..
    #3634398 (junojuno, 07.07.2008 22:54 ~ 22:55)
  9. #3642335 bu başlığa asıl mesele cehalet diyerek bizi ihya etmiştir. bir sonraki entrysinde "doktor bunlar ne yazsın " ben de altına "eğitim şart" derim falan.. ehram 'ın tepesinde mısır çerezi yemeye benzemez bu işler. daha bir dolu olmak lazım. kimse şişme bebek istemiyor ama zihin de plazmoliz olmasın. bilmem kendimi sana daha nası anlatamam ?

ah beni ölmekten güldürüyorsun ! [ sebebim oldun ]
    #3642445 (haz istasyonu, 09.07.2008 17:36)
  10. kanımca bilip bilmeden yorum yapabilecek kapasitede olan bir yazar.
    her değerin üzerinde kelime oyunları oynarak kendisini çok bilen biri göstermek tatmin edici olmalı.
    #3643217 (talihsiz sokak kedisi, 09.07.2008 21:44)
  11. çok iyi yazar, nokta...
    #3643228 (sohodo, 09.07.2008 21:48)
  12. anladagim kadariyla nur cemaatini kendine düşman saymiş hakkinda her türlü ipe sapa gelmez iddialarda bulanan yazar. * * *
    #3650001 (vicecity2, 11.07.2008 11:46)
  13. hakkında bilgi edinmek için girdiğim müzisyen, grup, albüm vs başlıklarında karşıma çıkan kaliteli yorumların sahibi. müzik zevki sağlam adammış vesselam.
    #3718874 (mykalkan, 25.07.2008 15:31)
  14. (#79612) konuyu nasıl atatürk e getirmiş anlayamadığm.
    *

edit:taklidi iman meselesi bütün müminleri ilgilendiren cok hassas bir konudur.esfel-i safilin, münafıklık hep bu samimiyetsiz inanctan gelir,yani diyeceğim rejimle atatürkle bir ilgisi yok mazallah iman meselesi ama yazarın bakıs acısı cok farklı tabi..
    #3756954 (bilgehan, 01.08.2008 22:04 ~ 22:06)
  15. ergenekon operasyonu'nu aşağılayan ve küçümseyen espri gayretleriyle kendine duyulan saygıyı kaybeden yazar.

istediği kaliteli hayat tarzının darbe fetişisti über-kemalist generallerin çalışma grubu görünümlü terörist örgütlerinde ve postal çamurlarında bulunduğunu düşünüyorsa ayrı tabi.

muhalif mizah, muhalif eleştiri. bunlarla problemim yok. hatta desteklerim. bir insan yıllarca beyni yıkanıp ya da "düşünerek" kemalizm suyuna girmiş de olabilir. o da zerre umrumda değil. sonuçta kendi düşüncesi.

ben de tayyipler alemi hükümetine bayıldığımdan söylüyor değilim zaten. ancak madem bu kadar çok ilgili bu konularla, muhalif duruşunun korkunç temelsizliğine dair eleştiri de yaparım.
    #3760682 (le phallus, 02.08.2008 19:23)
  16. şahsımı magmanın derinliklerinden çekmekle kalmayıp gök kubbeye doğru küçük bir seyahate dahi çıkartan güzel insan. nasıl mutluyum anlatamam sizlere. bundan sonra 2 yıl boyunca ne siğil ne de pişik görür bu beden.

ayrıca kendisinin hicvine hayranım söylemeden geçemeyeceğim.
    #3825297 (isildur, 16.08.2008 10:02)
  17. kendisi nickindeki iki harfe sığmayacak kadar engin, bilgili, aşmış -ironi yapıyorsam şurdan şuraya ayar vermek nasip olmasın- yazar.
    #3846516 (enderun sevgiler, 20.08.2008 23:48)
  18. ne güzeldi o modluk yaptığı günler...
    #3921468 (protest sanayici, 05.09.2008 19:41)
/ 10
© 2008 - uludağ sözlük

bl başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. bl ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu bl nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» ybsg dedirten basliklar » dolmus soforu » abdullah gul un diplomatik basarilari » bu da mi gelecekti basimiza » bl nin acilimi » reklamlarinda unluler oynasa cok satacak urunler » muskuler distrofi » bosa cikan kaleci bahaneleri » football manager 2008 » radak emikis a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games