bkz metal muzik dinleyen herkes satanistdir 

kapat
  1. türk toplumunda bu düşünceye sahip bir çok ezik insan vardır.
    #2323216 (keremalihan, 15.09.2007 22:50)
  2. (bkz: metal muzik dinleyen herkes satanisttir)
    (bkz: -dir ekinin kullanımı)
    #2323225 (derberker, 15.09.2007 22:51)
  3. tamamen yanlış bir önermedir. geri kafalılığın bariz göstergesidir.
    #2323227 (WoLF, 15.09.2007 22:51)
  4. (bkz: hanım koş, çocuklar tespit yapmış)
    #2323234 (Bohemian Rhapsody, 15.09.2007 22:52 ~ 22:53)
  5. +siyah saçlı siyah kalem çekmiş üstelik siyahda giyiniyor bu kesin satanist.

+ay baksana komşu bir garip bakıyor. Kesecek gibi bizi.

+ Ayşe'ye Mualla'ya söyle çocuklarını birdaha o kızla görüştürmesinler.

+satanist ayol bu baksana üstünde tek bir renkli giysi yok.

+ bakh bakh bakh bakh hele bak file çorapı giymiş birde açmış metal muzik seni satanist seni.

+abilerim ablalarım böyle insanların bu toplumda yeri yoktur. ( alkışlar)

+ o kız satanistmiş öyle duydum.
    -değil teyze ya çok iyi bir.
    +sus sen nerden bilecen ben duydum öyleymiş. Arkadaşlığını keseceksin.
    -olmaz olmaz olmaz...

+Bak yavrum birdaha o kızla görüşme tam bir motor o ya

- eh be yetttiniz ama o satanist o motor kimle görüşcem ben

+kızım satanist bile ondan iyidir. sen satanistlerle takıl hadi yavrum.
    #2323263 (BaL, 15.09.2007 22:56)
  6. bkz: metal muzik onlarca alt daldan olusmaktadir ne bunlarin icinde -bazi death metal gruplarini esgecersek- sadece black metal gruplari satanist olarak bilinir.

bkz: black metal gruplarinin ise kucuk bir cogunlugu satanisttir. sanilanin aksine bu tarz gruplar paganisttir. (bkz: black metalin norvec'ten cikmasinin nedenleri) basliginde incelemistik bunu.

yildizli bkz: dinlenen gruip satanizm prpagandasi yapsa bile ortada bir sanat vardir ve sadece bu7 sanat dinleyicileri ilgilendirir. kimsenin bir satanist dergaha uye oldugu yoktur; kulagina hitap eden, parcanin armonisini begenen kimse dinler bunu. kimse de satanist gruplari dinleyerek dinden cikmaz. zaten o kadar ogenin, notanin icinde sen sadece ''seytan'' kelimesini duyuyorsan kulagina sokayim senin o zaman.

dinlemiyorsaniz bu gruplari ''o kadar blast beat iceren sarkilari cok sevmiyorum'' deyin ve canimi yiyin. yok satanistmis yok dinden cikmimis yok sapkinlikmis... gec bunlari anam babam.
    #2323322 (Aria GalaCtiCa, 15.09.2007 23:02)

© 2008 - uludağ sözlük

bkz metal muzik dinleyen herkes satanistdir başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. bkz metal muzik dinleyen herkes satanistdir ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu bkz metal muzik dinleyen herkes satanistdir nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» 3rd rock from the sun » bizimkiler » bayram tutumlu » kipa 10 yil lisesi » turkiye yi akp ye dar etmek boynumuzun borcu » cubbeli ahmet hoca » fethullah gulen » u » muroyimte illeb imakez » oya baydar a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci