bkz otobuste ders calisamama 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. otobuste ders calismak
  2. sehirler arasi otobuste ders calisma eylemi
  3. ders calismak yerine ders ile ilgili entry girmek
  4. ders almam ders veririm diyen ogrenci
  5. en sevdigi ders bos ders olan ogrenci
  6. ders almam ders veririm
  7. ben ders almam ders veririm
  8. otobuste sevismek
  9. otobuste kusmak
  10. otobuste uyumak

© 2008 - uludağ sözlük

bkz otobuste ders calisamama başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. bkz otobuste ders calisamama ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu bkz otobuste ders calisamama nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» sabribey » tube station » chris paul » baslik ve nick uyumu » monna rosa » bez » eksi sozluk te yazmak icin verilebilecekler » sifonun dolma suresini etkin kullanmak » mfib » abd de yasama ve calisma sansi a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci