bkz girer girmez bakinizin doldurulmasi 

kapat
  1. efendim artık çok sık başıma geldiği için iki kelam etmemin farz olduğu durumdur.
    sözlükte var olan bakınız çalma pardon doldurma olayı aslında başlık zenginliği açısından taktir edilmelidir. fekat; bakızını veren yazarın 5 dakika içinde doldurup doldurmama durumuna saygı gösterilmelidir.

efenim, "leb" dedirtmiyorsunuz ki leblebi diyebilelim. *

yok çaresini de buldum. entry girerken bkz kıvamında başlık mı aklıma geldi bırakıcam entryi, açıcam bakınızdan bozma başlığımı. sonrasında da yarım kalan entryme dönüp, tazecik başlık olarak açmış olduğum bkz.ı verip üstüne birde en yaldızlısından "doludur" diye damgalayacağım ki dötüm soğusun. evet! *

(bkz: evet diyerek entryi bitirmek)

edit: bu entryde görüldüğü gibi evet diyerek entryi bitirmek de başlık sever bir kardeş tarafından doldurulmuştur. * (bkz: #1551158)

edit 2: başlık sıkıntısına düşenler ufak bir mesajla bana başvurabilerler. *
    #1551045 (dancing in the moonlight, 21.04.2007 17:04 ~ 25.04.2007 22:27)
  2. yazarın içinde ukte bırakmış olaydır. halbusi kasmaya gerenk yoktur, altına entry girilebilir, kardeş kardeş yazılır.
    #1551096 (filleri kurtaran adam, 21.04.2007 17:20)
  3. "bkz doldurmadan once 5 dakika bekleme kurali" pankartıyla sözlük meydanlarında en ön sıralarda salınacağım durumdur.
    #1551231 (dancing in the moonlight, 21.04.2007 17:56 ~ 20:26)
  4. (bkz: yazarlar çalışıyor)
    #1551252 (eagle is free, 21.04.2007 18:01)
  5. (bkz: bkz ne lan)* *

edit: yönlendirmeyi nasıl aşarsınız bilmiyorum... *
    #1551271 (PhyXiuS, 21.04.2007 18:06 ~ 18:11)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

bkz girer girmez bakinizin doldurulmasi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. bkz girer girmez bakinizin doldurulmasi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu bkz girer girmez bakinizin doldurulmasi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about bkz girer girmez bakinizin doldurulmasi. Copyright of the articles are belong to their authors.

» haram » her erkegin hayalini susleyen gunahkar kadin » asli celenli cerit » potpori » oguzhan koc » cem adrian » ihtiyac » yemekteyiz naim » nirvanaya ulasmak » konismento » kamil yusuf » abi li konusan kiz » erotik hikayeler » genc fenerbahceliler » cikcik com » sofra duzenleme sanati » ekvador » evaporasyon » john petrucci » football manager 2009 » kopegin aha anani bafiledim bakisi » doga aniti » baba ogul diyaloglari » 90 lar » cehennemin girisindeki olasi yazilar » murat murathanoglu » hryvnya » friedrich wilhelm nietzsche » moby dick » mb nin yeteri kadar paramiz var aciklamasi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » monster » t bag » slash » hey corc versene borc » pretty girls make graves » sila kiz ogrenci yurdu » panamali » gokhan gonul dostlari » kutuphanede tanisilan kizla delice sevismek » fareden korkan kabadayi