bku 

kapat
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. bk
  2. bkc
  3. bkkb
  4. bkl
  5. bkm
  6. bkm mutfak
  7. bkm mutfak oyunculari
  8. bkm mutfak taki baba karakteri
  9. bkm oyunculari
  10. bkmynz

© 2008 - uludağ sözlük

bku başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. bku ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu bku nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» yom kippur » babanin ensesine saplak atmak » yaran fikralar » sessiz konusunca karsindakinin de sessiz konusmasi » eklembacaklilardaki ustun drama kabiliyeti » cok zor uyanan insan » ask konusturur » albert einstein » musaaden olursa ben gidiyorum » oyla beni oyla beni oyla beni » yaran msn nickleri » sputnik operasyonu » kavusamazsin orospu olur » asik olunasi kadinlar » istek ezan hatti » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » vesselam » ve tanri kadini yaratti » bir seytan in papazi » bir gun herkes teletabi olacak » serefsizlik » orhun yazitlarini orhun entryleri seklinde girmek » deniz feneri » alp ustungor » secretcode » politika dergisi » kopruyu gecene kadar ayiya yumruk atmak » kadin erkek esitligi » feridun duzagac » ergenekon » otobuste on koltukta sapitan cocuk