bkrcnr 

kapat
  1. 5.Nesil yazar kardeşim, hoş gelmiş.
    #2847689 (asprinick, 16.01.2008 18:40 ~ 20.01.2008 21:06)
  2. bu aralar ufuk uras başlığında asprinick'le çok korakor bir tartışmaya girmiş yazar. ikisi de sıkı yazar, ikisi de düşüncelerini savunurken belaltına vurmak yerine güçlü nedenler ortaya koyuyor. ben mi? iki tarafında katıldığım ve katılmadığım söylemleri var lakin dönen tartışmadan çok büyük keyif alıyorum argümanlar bu derece sağlam olunca. ama ikisinle de tartışmaya girmek istemem pek, çok pis göt olabilirim çünkü.

(bkz: ailecek takipteyiz)

ek/düz: maç deyince kavga havası veriyor, halbuki yok öyle birşey. o kısmı düzelltim o yüzden.
    #3301508 (zedx, 21.04.2008 22:41 ~ 19.05.2008 02:26)
  3. amca olmuş yazar kişisi, allah analı babalı büyütsün sevgili yeğenini inşallah
    #3908451 (asprinick, 03.09.2008 01:34)

© 2008 - uludağ sözlük

bkrcnr başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. bkrcnr ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu bkrcnr nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» bang bang » olmek » seyh sait isyani » basliklari ust uste okumak » sokak kedisi » fener zenci sever » citizen erased » ibnemsi » dilber kocarslanli » ampul » telefonunu hep sessiz ve titresimde kullanan insan » hayata dair umut veren detaylar » alternatif prezervatif isimleri » time off olmedi » var misin yok musun tony » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » duygu somurusu » yaran yanlis duymalar » milan » mini etekle ahlak kavramini bagdastiran zihniyet » kiz olmanin guzelligi » mutfak robotu » yikilmadik ayaktayiz » turkleri 75 dakikada temizleriz » regulus » raki » kizkaciran damat » kursad tuzmen » sehit askerin vasiyeti » ne kamusal alani ulan allah her yerde » bon iver