bjk nin kaosa girmesi 

kapat
  1. bursadaki hezimetten sonra teknik direktörünün gönderilmesi ve kalecisinin takimdan ayrılmak istemesine neden olan olay.
    #1644815 (carlott, 15.05.2007 02:13)
  2. beşiktaş'ın camia olarak birleşmesiyle üstesinden gelinebilecek durum.
    #2564558 (arabaciarabayatasget, 07.11.2007 00:31)

© 2008 - uludağ sözlük

bjk nin kaosa girmesi başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. bjk nin kaosa girmesi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu bjk nin kaosa girmesi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» ali dibo » tayyip gul diyaloglari » malta erigi » dindar kisinin gozunun ustundeki kas » hanimaga yi tenzih ederek ermenilere saldirmak » abdnin japonlari surmesi » rte nin devrimci oldugu gercegi » gunluk fala gore hayatini surduren kizlar » numbers » kimsenin bilmedigi gruplari dinliyorum tribi a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games