bizzat bu konusmaya sahit olmustum 

sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. olaya bizzat sahit olmak
  2. ben seni ilk gordugumde cok uyuz olmustum
  3. bizzat ben
  4. bizzat
  5. bizzat kendim
  6. bizzat kendi
  7. yetkililerle bizzat gorustum
  8. ben sahsen bizzat kendim
  9. bizzat benim dayim travesti zaten
  10. konusmaya girerken

© 2008 - uludağ sözlük

bizzat bu konusmaya sahit olmustum başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. bizzat bu konusmaya sahit olmustum ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu bizzat bu konusmaya sahit olmustum nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» inci aku » polizei » ezilmemek icin ezeceksin » es cinsel unluler » unlulerin kisisel iletileri » seytanalimonataismarlayanadam » kevin duckworth » moderatorlerin tarafsizligi sorunsali » floriana fc » biko a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games