bizkackisiyiz com dan kiz kaldirmak 

kapat

1. hiç garip değildir. zira bu site arkadaşlık sitesi değil miydi olm?
    #2321263 (the kene, 15.09.2007 16:19)
  2. tanışma repliği;

e: merhaba senden hoşlanıyorum ve seni gelincik tarlasına çevirmek istiyorum.............
    k: ahde vefa için mi karı kaldırmak için mi????.............
    e: ahde vefa için, laik, çağdaş, uygar, modern türkiye için..............
    k: verdim gitti..............
    #3318253 (arjen robben, 25.04.2008 20:04)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

bizkackisiyiz com dan kiz kaldirmak başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. bizkackisiyiz com dan kiz kaldirmak ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu bizkackisiyiz com dan kiz kaldirmak nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about bizkackisiyiz com dan kiz kaldirmak. Copyright of the articles are belong to their authors.

» on yargilari parcalamak atomu parcalamaktan dah » ingilizce takma isim kullanmak » agnostisizm » elektrik ark kaynagi » a dan z ye buyuler » nvidia geforce fx 5200 » cipralex » jeoloji » akp genclik kollari » odessa » ciplaklar kampi » akbank in 1500 personelini isten cikarmasi » ctunnel » aspava » yuksek atlama » en guzel dogum gunu surprizi » donence » mayadag » yoklama kacagi » ktunnel » online listesi iletisinden karakter tahlili » organisation internationale » top sabri ye gelince daga tasa bakmak » ust insan » turkiye de ogretmenlik kazanci en bol meslektir » sabah sabah uludag sozluk » laz pacino » osmanli cumhuriyeti » cok satanlar » bir gunluk olarak sozluk » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » michael skibbe » cristiano ronaldo » turkiye de ekonomik kriz olmadigina dair veriler » far cry 2 » sle7in » zulum ve katliam partisi » mekanlar ve soylenmeyecek laflari » vitr namazi » issiz sozluk » 2 de 1 ayni seyi yapiyoruz