bizim zamanimizda oys vardi 


kapat
  1. 1998 ve öncesinde üniversite sınavına girmiş ve bu stresi 2 kez * * yaşamış nesillerin* 99 ve sonraki yıllarda üniversiteye girmiş arkadaşlarına söylemesi olası sözdür. ve fakat biraz erkendir bu cümleyi sarfetmek için. daha 8 yıl olmuş ulan, ne demek sizin zamanınız. duyan da ii.abdulhamit döneminden bahsediyosun sanıcak.

    (bkz: ukte dolması)
    #1044227 (unusual suspect, 23.12.2006 18:33)
  2. 2006 itibariyle gene öys var. tabi ufak bir iki değişiklikle.
    #1044233 (rommel, 23.12.2006 18:34 ~ 18:35)
  3. 2006 ve sonrasında sınava girenlerin kurabileceği cümle. her ne kadar şu andaki adı hala oss olsa da soru tarzı olarak oys tarzıdır.
    #1044243 (kutupsal form, 23.12.2006 18:36)

© 2008 - uludağ sözlük

bizim zamanimizda oys vardi başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. bizim zamanimizda oys vardi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu bizim zamanimizda oys vardi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» turkler soykirimci olamaz » sevgilisine sarilip uyuyanlara normal gozle bakmak » cikarinbeniburdan » deu sozluk » icinde hic kotu entry olmayan baslik » what happens tomorrow » borodino savasi » isiklar sondugu zaman tum fenerliler guzeldir » yazi okurken kursor ile surekli isaretlemek » oxford universitesi a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games