bizim zamanimizda dogu komsumuz sscb idi 

1. yaşı şu an otuzlarda olan kişilerin söyleyebileceği sözdür.
    #252100 (hoca nasradın kavugu, 16.05.2006 22:28)
  2. yaşı kırklarda, ellilerde, altmışlarda, yetmişlerde, seksenlerde, doksanlarda, yüzlerde, yüzonlarda, yüzyirmilerde, yüzotuzlarda, yüzkırklarda, yüz ellilerde falan olanların da isterlerse söyleyebilecekleri sözdür. hafif küçümseme anlamı da içermektedir.
    #442317 (kahroldüşmanalsanabomba, 20.07.2006 00:36)
  3. gündem böyle devam ederse bizler de "bizim zamanımızda doğu komşumuz iran idi" diyeceğiz bu gidişle.*
    #492078 (chilavert, 03.08.2006 12:15)
  4. yıllar sonra, "hemen sağ yanımızda medeniyetler beşiği bir ortadoğu vardı" şeklinde türevleri de söylenecek olan cümle..
    #492100 (InsomniaC, 03.08.2006 12:21)
  5. (bkz: eskiden buralar dutluktu)
    #492120 (gulyabani, 03.08.2006 12:27)
  6. (bkz: hey gidi günler hey)
    #3556403 (imhotep, 19.06.2008 01:26)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

bizim zamanimizda dogu komsumuz sscb idi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. bizim zamanimizda dogu komsumuz sscb idi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu bizim zamanimizda dogu komsumuz sscb idi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about bizim zamanimizda dogu komsumuz sscb idi. Copyright of the articles are belong to their authors.

» on yargilari parcalamak atomu parcalamaktan dah » ingilizce takma isim kullanmak » agnostisizm » elektrik ark kaynagi » a dan z ye buyuler » nvidia geforce fx 5200 » cipralex » jeoloji » akp genclik kollari » odessa » ciplaklar kampi » akbank in 1500 personelini isten cikarmasi » ctunnel » aspava » yuksek atlama » en guzel dogum gunu surprizi » donence » mayadag » yoklama kacagi » ktunnel » stephen toulmin » 325 donem yedek subay alimi » 10 milyon benim tek bir hareketime bakar » polat candan » emo » cameo » nasil gecti habersiz » memed ali bey » kul oyku gazetesi » turkiye turklerin dir » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » meyve receli » inanc uzerinden atip tutma » ben bu yaziyi sana yazdim » madenler » o sozler ki » magpie » kurban bayraminda ip cambazi kesmek » 31 ceken aylar » cumartesi acik olan postaneler » tofas kus serisi