bizim oyleydi valla 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. din de bizim devlet de bizim millet de bizim
  2. yargi bizim parti bizim sen kimsin serefsiz
  3. bu memleket bizim bu dunya bizim
  4. valla lan
  5. valla
  6. valla bak
  7. valla ben degilim o
  8. yok abi valla olmaz
  9. kuveys valla
  10. aga valla para yok

© 2008 - uludağ sözlük

bizim oyleydi valla başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. bizim oyleydi valla ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu bizim oyleydi valla nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» bebelere tematik kanal » radio control » ozlu sozler » biyonik bebek » yumak » burak dilmen » demirci atesi » istanbul kizlari vs ankara kizlari » ajda pekkan » asik olmak » film izlerken alkol almak » antalya store » alone with everybody » sacma ruyalar » nermin » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » private equity » dum dum teke tek » haberin yok oluyorum » amfide sevgiliyle basbasa kalmak » normandiya cikarmasi » you keep on moving » yanlis anlasilan sozler » bebek idrari sac a iyi geliyor » karnimac » baslik acmis olmak icin baslik acmak » baslikla alakasiz entryler » evli olmasina ragmen alyans takmayan ciftler » werchter » benim kimyami ifade eder denilen satirlar » eledim eledim holluk eledim