bizim oralarin adetleri 

kapat
  1. meşhurdur cinayetleri diye devam eden bir şarkıdır. aklıma memleketi getirir.
    #2672199 (dreamsworkers, 07.12.2007 14:11)
  2. beni çok eğlendiren pop kültürüne ait şarkılardan biri.

baskalari seni alladi pulladi
    odadan bacadan sigmadin ya
    sasirdin artik
    eline yuzune bulasik bulasik dolastin ya
    goz gore gore gore
    sana ask dediler
    asklara mesklere doymadin ya
    ustune ustuk beni kotulediler
    bir adim geriye gitmedin yar
    ellere uydun
    beni yaktin
    anneme simdi ne derim yar?
    ben seni sevmistim kor olasina
    anneme simdi ne derim yar?
    bizim oranin adetleri
    meshurdur cinayetleri
    yanina birakmam ben senin
    bitene kadar ihanetlerin
    #4202528 (sayeste, 08.11.2008 15:40)
  3. elif karli tarafindan seslendirilmis sarkidir.
    #4202533 (sobaninyanindayatanevkedisi, 08.11.2008 15:41)
  4. sakarya'nın geyve ilçesine çok uyan bir söz.

son üç ayda;
    (bkz: geyve belediye başkanı'nın vurulması)
    (bkz: geyveli zenginler çatıştı : 3 ölü)
    (bkz: geyve'li kadını altınları için kestiler)
    #4202542 (onurude, 08.11.2008 15:44)
  5. şarkının klibinde düğün esnasında davetlilerden biri ile oynaşan damada gelinin tüm akrabaları saldırmaktadır. eğlenceli bir kliptir. elif karlı'nın müzik piyasasına adım attığı ilk yıllara rastgelen şarkıdır.
    #4202543 (vicissitudes, 08.11.2008 15:44)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

bizim oralarin adetleri başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. bizim oralarin adetleri ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu bizim oralarin adetleri nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about bizim oralarin adetleri. Copyright of the articles are belong to their authors.

» on yargilari parcalamak atomu parcalamaktan dah » ingilizce takma isim kullanmak » agnostisizm » elektrik ark kaynagi » a dan z ye buyuler » nvidia geforce fx 5200 » cipralex » jeoloji » akp genclik kollari » odessa » ciplaklar kampi » akbank in 1500 personelini isten cikarmasi » ctunnel » aspava » yuksek atlama » en guzel dogum gunu surprizi » donence » mayadag » yoklama kacagi » ktunnel » icinde sakli » face » venusinfursssss » siktir git » bayramlari sevememek » hayatimi kaydiran arabesk sarkilar » komsu » sidika » arka siradakiler » beher » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » flaws and all » olumlu » mesajina cevap alamamak » yazarlarin aslinda demek istedikleri » defin » nerde aksam orda sabah yasamak » forever j » ecayip heyvanlara benziyirsen » the man who wasn t there » bez bebek