bizim nesil dislaniyor diye hayiflanan aglak yazar 

kapat
  1. atasözlerindeki o meşhur delinin kuyuya attığı taşı çıkaramayan kırk adet akıllı. "beşinci nesil, bizim neslimiz amaaa, neden bir türlü bizi aralarına kabul etmiyolar yaaa?" diye ağlayan somun düşmanı. niye yaşadığını anlayamadığım sazan güruh.

ulan senin işin yazmak. yazabiliyorsan yazarsın, yazamıyorsan da kırar kıçını okursun. ha yazıyor olmana rağmen birileri yine eleştiriyorsa bakarsın eleştirilere, aklı başında olmayanların koyarsın dötüne gider.

öbür foşingci antin kuntin yazarlara kulak asma bebeğim sen. yazını yaz rahat ol, germe kendini. insanlık tarihinden bu zamana kadar birilerinin önüne taş koymak ve çelme takmak gibi ibnemsi hareketler içine bir çok insan girdi. ne kazandılar üçün biri'inden başka?
    #2829568 (peter petrollu, 12.01.2008 22:10)
  2. beceriksiz yazardır.
    #2928665 (ben hep 17 yasindayim, 31.01.2008 23:53)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

bizim nesil dislaniyor diye hayiflanan aglak yazar başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. bizim nesil dislaniyor diye hayiflanan aglak yazar ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu bizim nesil dislaniyor diye hayiflanan aglak yazar nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about bizim nesil dislaniyor diye hayiflanan aglak yazar. Copyright of the articles are belong to their authors.

» on yargilari parcalamak atomu parcalamaktan dah » ingilizce takma isim kullanmak » agnostisizm » elektrik ark kaynagi » a dan z ye buyuler » nvidia geforce fx 5200 » cipralex » jeoloji » akp genclik kollari » odessa » ciplaklar kampi » akbank in 1500 personelini isten cikarmasi » ctunnel » aspava » yuksek atlama » en guzel dogum gunu surprizi » donence » mayadag » yoklama kacagi » ktunnel » thug life nigga » def leppard » kufstein ulku ocagi » benjamin linus » the blue danube » eski sikintilari gosterip ekonomik kriz var demek » hellori hazretleri » gerdek gecesi gelini ikna etmek » daphne du maurier » voria » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » w115 » rasid dostum » zorunlu secmeli ders olarak yalnizlik » tololo » 1973 » caner kurtaran » sosyalizmi muro dan ogrenen genclik » mutluluk » battlefield 1942 » kurban bayraminda sac kesmek