bizim kiz 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. din de bizim devlet de bizim millet de bizim
  2. yargi bizim parti bizim sen kimsin serefsiz
  3. bu memleket bizim bu dunya bizim
  4. oglan bizim kiz bizim
  5. tac bizim
  6. bizim yag
  7. bizim tv
  8. bizim 68
  9. gun bizim
  10. bizim ev

© 2008 - uludağ sözlük

bizim kiz başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. bizim kiz ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu bizim kiz nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» onu begenen tek bir kiz bile gormemis erkek » milli egitim mufredati kliseleri » thirteen » desti izdivac gerdek » sadece uludag sozluk yazarlarinin mukemmel olmasi » hawaii alfabesi » phoibos apollon » antrikot » yazar olmak » ucuben a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games