bizim kesin ayri eve cikmamiz lazim abi 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. daha kac pozisyon lazim bizim gol bulmamiza
  2. etraftaki herkesin ayri ayri triplerde olmasi
  3. kalp ayri sever akil ayri
  4. hayallerle gercekler ayri ayri yasar
  5. para pusta lazim bana dost lazim
  6. din de bizim devlet de bizim millet de bizim
  7. sen ayri trende ben ayri garda
  8. ben lazim o halde bana penis lazim
  9. bana bir koca lazim o da bu gece lazim
  10. bana bir baslik lazim o da bu gece lazim

© 2008 - uludağ sözlük

bizim kesin ayri eve cikmamiz lazim abi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. bizim kesin ayri eve cikmamiz lazim abi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu bizim kesin ayri eve cikmamiz lazim abi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» 100000000000000 » dumur eden iltifatlar » nihat genc » fenerbahce vs galatasaray » ozal dan sonra gucunu hissettigim tek basbakan » 1000000000000000000000 » sevgilisinin mini etek giymesine izin veren erkek » karanlikta » avrupalilarin muslumanlari turk diye nitelemeleri » 1000000000000000000000000000000000000000 » abdou razack traore » es cinsel olmak gunahtir » xross media bar » eledim eledim holluk eledim » salzburg » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » yaprak dokumu » turk kizlari » gelin cicegi » tkip » arac disi trafik kazasi » quarantine » cirkince » winning eleven » kingo disco » aybars lebib » cryptload » yasak taraf » the river » saw 5 » beyer