bizim icin aziz olan sadece fenerbahce dir 

kapat
  1. aziz yildirim'ın tribün konusundaki bakış açısına muhalif olan gfb, kfy gibi fenerbahce tribün grupları'nın bir başkaldırı sloganı. Aynı zamanda Ankara'da bir basket maçında açılmış olan pankarttır.

http://img102.imageshack....246724153357026075le8.jpg

Hatta * Maraton E-Blok'ta kombinesi olan kill for you (kalbinde fenerbahceyi yasatanlar) grubu tarafından yapılmış bir bestesi bile vardır.

istersen E Bloğu tel örgüleriyle çevir
    istersen taraftara olmaz çileleri çektir
    istersen birde koltuklara elektirik verdir
    Bizim için AZiZ olan sadece Fenerbahçe'dir...!

(bkz: dikdatör aziz yıldırım)
    #3673082 (xerion, 16.07.2008 17:34)
  2. aziz yıldırım gibi başkanı bulmuş kulüp taraftarının nankörlüğüdür.
    #3673131 (adonis17, 16.07.2008 17:47)
  3. ulan aziz yıldırım olmasa fenerbahçe bu duruma gelirmiydi bee !!!
    insanlar hakikaten çok nankör oluyorlar.
    #3673160 (exclurel, 16.07.2008 17:53)
  4. gfb nin maraton ustte kfy ile yanyana olmalarından ve ck,unifeb,feder ve antu nun desteklerini arkalarına almalarından sonra aziz yıldırımın tuttugu kesinleşen ve sefanın aziz yıldırım için ;

''' bize ( gfb ye) maratondaki kombineleri bize verin size her mac için 1500 bile bedava verelim ya da telsim kale arkasında 500 tane daha + kombine verelim ya da maraton ustte bagirmadan sadece macinizi izleyin yoksa orda barinamazsiniz deyip demedigi dogru mu degil mi cıksın acıklasın !! bize karşı adam kiralamıs mı cıksın acıklasın '''

laflarından sonra sessiz kalan aziz yıldırım için tum turbunlerin actıgı pankarttır.

( adı ben de gizli bir yonetici ) = aziz bey cok baba adamdı. ama başkanlıgının 2. doneminde cok degişti. fb için iyi seyler yaptı ama cevresinde kimsesi kalmadı!! saddam lakabı taktılar yakışmaz.
    #3881746 (joneca, 28.08.2008 12:02)
  5. aziz yıldırımın uslanmadan çalışmalarından sonra herkesin dilinden dusmedigi pankarttır.

27 Ağustos 2008 Çarşamba günü Partizan ile oynayacağımız karşılaşma için Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadyumu'na pankart asmaya giden üyelerimize stad müdürlüğü tarafından "GFB yazan pankartları sokamazsınız, bu konuda yönetim kurulunun kesin talimatı" olduğu söylendi. Yoğun iş ve çalışma temposu esnasında bizlere değerli vaktini ayıran ve bizler için büyük emek sarf eden yönetim kurulumuza teşekkür eder, başarılarının devamını dileriz.

Saygılarımızla,

Genç FENERBAHÇELiLER - Bu sevda bitmez gönüllerde..
    #3881794 (joneca, 28.08.2008 12:19)
  6. (bkz: bizim için aziz olan vatandır)
    #3881897 (OnurKul, 28.08.2008 12:49)
  7. fenerbahçelilerin birbirini yemesinden başka bir şey değildir.
    #3882656 (GianluigiBuffon, 28.08.2008 15:59)
  8. doğru bir önermedir. hepsi gider baki olan fenerbahçe'dir.
    #3882673 (galapagoslu iguana, 28.08.2008 16:02)
  9. aziz yıldırımın tek kimlik fenerbahçeliliktir adıyla bildiri yayınlayıp, gfb grubunun bir üst kimlik arayışı içerisinde olduğunu savunmasıyla daha da büyüyen düşün yapısı. tek kimlik fenerbahçelilik evet, fakat aziz yıldırım'ın istediği fenerbahçelilik değil. müşteri değil taraftarız biz dedirtmiştir GFB'ye. (bkz: yıldırımlar düşse de, aşığız biz bu renklere)
    #3885977 (xerion, 29.08.2008 04:08)
  10. bizim için aziz olan sadece meryem'dir.
    hristiyan fenerbahçeliler.

tanım; aziz'e, fblilerin küsmesidir. *
    #3886030 (fatihkul, 29.08.2008 04:56)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

bizim icin aziz olan sadece fenerbahce dir başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. bizim icin aziz olan sadece fenerbahce dir ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu bizim icin aziz olan sadece fenerbahce dir nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about bizim icin aziz olan sadece fenerbahce dir. Copyright of the articles are belong to their authors.

» on yargilari parcalamak atomu parcalamaktan dah » ingilizce takma isim kullanmak » agnostisizm » elektrik ark kaynagi » a dan z ye buyuler » nvidia geforce fx 5200 » cipralex » jeoloji » akp genclik kollari » odessa » ciplaklar kampi » akbank in 1500 personelini isten cikarmasi » ctunnel » aspava » yuksek atlama » en guzel dogum gunu surprizi » donence » mayadag » yoklama kacagi » ktunnel » flaws and all » askim bunu ben senden ogrendim » bu askin katili sensin » melih gokcek vs kemal kilicdaroglu » sky turk » amenerrasulu » bir kisiyi ermeni diye asagilamak » bayramlari sevememek » thaliia » emir mehmed turbesi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » ah minel ask i ve halatihi » en kotu universite kampusu » mikili balon » urtiker » 1856 » yaran kisisel iletiler » erotik filmlerdeki yapmacik sikis sahneleri » sozluk sozluk gezen yazar modeli » gemlik sporlu olarak niyazi den patlama beklemek » jay jay justified